Loxone Benelux wordt vandaag 2 jaar!

Steffi De Graaf
mei 12, 2017 in Backstage

Wij hebben iets te vieren bij Loxone Benelux (dochteronderneming van Loxone Electronics GmbH), vandaag bestaan wij namelijk 2 jaar! De ideale opportuniteit om even terug te blikken op ons succesverhaal dat elke dag naar voor wordt gebracht door onze gepassioneerde Loxonauten.

We blikken even terug naar 12 mei 2015: Domo Connect wordt Loxone Benelux met Daniël Van Dessel als CEO. Voor u betekende dit: een directe ondersteuning en advies van een Loxone Smart Home expert in uw eigen taal, een professionele ondersteuning voor onze partners in België, Nederland en Luxemburg en een uitgebreide productbeschikbaarheid met snelle leveringen.

In april 2016 werd de volgende stap gezet in het Loxone verhaal: ons kantoor in Nijlen opende zijn deuren. In dit gloednieuw kantoor werden vanaf dat moment alle werkzaamheden voor de Benelux gecentraliseerd om zo onze partners en klanten nog beter te kunnen bedienen. Een korte rondleiding door het gebouw toont ons een ruime kantoorruimte, een moderne vergaderzaal en een multifunctionele opleidings- en/of presentatiezaal.

April 2016 betekende niet alleen een nieuw kantoor, maar ook een nieuwe collega. De administratieve taken werden tot op dat moment uitgevoerd door Ingrid, maar zij kreeg er met de komst van Nikki een sterke werkkracht bij.

De feestelijke opening op 28 juli 2016 was de heuglijke start van een mooi succesverhaal.
Ondertussen registreerden zich meer dan 500 partners en tellen we vandaag meer dan 100 zilverpartners. Dit dankzij de talrijke opleidingen die georganiseerd werden en waar massaal op ingeschreven werd.

Onze partners zorgen voor de realisaties van diverse Loxone Smart Home projecten en staan voor u klaar gedurende het hele verhaal: van advies en planning tot implementatie en follow-up. Klantvriendelijkheid staat hier uiteraard steeds centraal.

Begin 2017 betekende ook de komst van onze eerste Gold Partner. We wachten nu vol ongeduld onze volgende Gold Partner af.

In 2017 werd het Loxone Benelux team nog uitgebreid met twee nieuwe collega’s: Simon biedt sinds januari een technische support aan al onze partners en staat voor hen mee in voor infosessies in onze gloednieuwe demowoning, waarover zo dadelijk meer. In april vervoegde ook Steffi ons team. Zij verzorgt de interne en externe communicatie en staat zoals Simon in voor begeleide infosessies voor particulieren.

Heet van de naald: om onze klanten en partners een heuse “Smart Home belevenis” te bieden, hebben wij een demowoning ingericht waar iedereen na afspraak welkom is voor een gratis infosessie.

Zoals u kan lezen stond Loxone Benelux niet stil! Wij kijken al volop uit naar de toekomst waarin het leven met autopiloot een standaard wordt.

Ik wil meer over LOXONE weten