Loxone Benelux Kerstsluiting

Nikki de Graaf
december 13, 2016 in Backstage

U zal uw kerstboom ongetwijfeld al hebben opgezet om u helemaal in de kerstsfeer te brengen. Ook hier op het kantoor zijn we ons aan het voorbereiden op de kerstperiode. De kerstboom staat, nu rest ons enkel onze klanten te informeren over onze sluitingsdata. Het Loxone Benelux kantoor zal sluiten op maandag 26 december 2016. Onze collega’s in Oostenrijk zijn gesloten tussen 23 december 2016 en 9 januari 2017.

 

Bestellingen

 

Indien u producten nodig heeft voor Kerstmis, gelieve ervoor te zorgen dat u deze ten laatste op dinsdag 20 december geplaatst heeft. Bestellingen die u op vrijdag 23 december in de voormiddag plaatst, zullen die dag nog uitgestuurd worden. Bestellingen die hierna geplaatst worden, en voor 12u op 29 december, zullen op 29 december uitgestuurd worden. 

Op 9 januari hervatten onze collega’s in Oostenrijk het werk en zullen dan terug beginnen te versturen.

 

Support en administratie

 

Onze collega’s in de Benelux werken door, Loxone Oostenrijk neemt 2 weekjes verlof. Mogen we vragen om voor alle communicatie volgend e-mail adres te gebruiken? – [email protected] – Zo kunnen wij rechtstreeks al uw vragen verder behandelen.

 

 

Ik wil meer over LOXONE weten