Loxone App 5: De Complete Smart Home App

Kevin Vertommen
augustus 17, 2015 in Technology

De Loxone Smart Home App is uniek in zijn omvang, omdat het u in staat stelt om uw volledig Smart Home te bedienen. Alles wat door Loxone gestuurd wordt, laat zich eenvoudig bedienen door de Smart Home App. Of het nu gaat om de verlichting, zonwering of het alarm, terwijl u thuis bent of niet.

In oktober 2014 hebben we de bètaversie van de grondig vernieuwde Loxone App op de Google Play Store en Apple AppStore losgelaten. Deze bracht een compleet nieuw ontwerp, verbeterde bruikbaarheid en nieuwe functies met zich mee. De publieke bèta-app werd ondertussen al meer dan 20.000 keer gedownload en wordt dagelijks in Loxone Smart Homes gebruikt.

Door zowel positieve als constructieve feedback tijdens de bètafase konden we de nieuwe app continue verbeteren. Het eindresultaat, de Loxone App 5, is nu beschikbaar!

Download nu

 

Alle nieuwigheden in één oogopslag

Onze Loxone Smart Home App 5 biedt de volgende nieuwe functies en verbeteringen ten opzichte van de publieke bèta-app 4.0.3:

Mockup-Intercom

Ondersteuning voor intercoms

Onze nieuwe app ondersteunt de intercomfunctie via SIP systemen, zoals onze intercom. Nieuw is de mogelijkheid om het volume binnen de app te regelen.

Mockup-New-Features

Afgestemd op Loxone Config 7

De Loxone Smart Home App 5 ondersteunt ook de nieuwe bouwstenen van Loxone Config 7: Wallbox, centrale brandalarmsysteem, wekker en de nieuwe aanwezigheidssimulatie.

Mockup-Music-Server

Verbeterde Music Server Integratie

In versie 5 wordt de communicatie met de Loxone Music Server verbeterd en de bediening geoptimaliseerd.

Mockup-Home-Tab

Meer dan 20 bouwstenen voor uw woning

Onze Loxone Smart Home App 5 biedt meer dan 20 bouwstenen voor uw woning, bijvoorbeeld automatische zonwering, lichtsturing, intelligente ruimteregeling, alarmen en Wallbox. Een overzicht is op onze website te vinden.

Meer over de Loxone App

Betere Prestaties

Met de nieuwste versie van de Loxone Smart Home App blijven we nog steeds de prestaties op zowel Android als iPhone verbeteren. De verbinding en navigatie doorheen de app verloopt nu nog vlotter.

 

Download & Beschikbaarheid

Voor alle Android gebruikers is de nieuwe app nu beschikbaar in de Google Play Store en op onze website te downloaden.

Loxone Smart Home App 5 in de Google Play Store

Helaas moeten Apple gebruikers nog even geduld hebben. De nieuwe app is ingediend en volgens onze ervaringen zal deze na ca. 5 – 12 dagen beschikbaar zijn in de AppStore.

 

Bedankt voor uw steun

Op dit punt willen we alle testers van de publieke bèta-app bedanken! Door uw hulp konden we de nieuwe Loxone app continu verbeteren.

Ik wil meer over LOXONE weten