Activatie Online Services

U activeert de Loxone online services als volgt!

PRODUCTEN REGISTREREN

Uw producten kunt u hier activeren.
Registreer uw producten, zodat u informatie over innovaties en updates uit de eerste hand ontvangt! Voer daartoe het serienummer van uw apparaten in het veld in en klik op “Product registreren”.
Help: Zo vindt u het serienummer van uw Miniserver

 

Serienummer online service ingeven

 

ONLINE SERVICE TOEVOEGEN

Om uw Loxone online services te activeren, dient u eerst uw Miniserver te registreren.

Uw online services kunt u hier activeren.

Onder uw geregistreerde producten kunt u vervolgens bij elke Miniserver onder “Online service toevoegen” de verkregen licentiesleutel invoeren.

Door op “Online service activeren” te klikken, bevestigt u de invoer van uw licentiesleutel. Nadat uw licentienummer werd gecontroleerd, wordt de service onmiddellijk vrijgeschakeld.

U kunt uw online service ook overzetten naar een andere Miniserver. Klik daartoe op “Overzetten” en kies de gewenste Miniserver.

Wanneer u de online service wilt verlengen, dient u gewoon op “Verlengen” te klikken en een nieuw serienummer in te voeren.

 

 

FOUTAFHANDELING

Hierna vindt u vaak voorkomende oorzaken van fouten en oplossingen voor het geval uw online services niet zoals verwacht functioneren. Als u meer hulp nodig heeft, kunt u contact met ons opnemen.

DE REGISTRATIE IS MISLUKT

We helpen u graag bij de registratie van het abonnement – neem gewoon contact met ons op.
Naar de contactpagina>>

DE SERVICE WERD MET SUCCES GEACTIVEERD MAAR DE MINISERVER ONTVANGT GEEN WEERGEGEVENS OF KAN GEEN OPROEPEN TOT STAND BRENGEN

Controleer uw DNS-instellingen op de Miniserver bij “http://adres-miniserver/admin“ en controleer of bij “DNS1-adres” en “DNS2-adres” de correcte DNS-adressen van uw provider ingesteld zijn. Soms kunnen er problemen optreden wanneer u als DNS-adres uw router-gateway-adres gebruikt (bijv. bij de Fritzbox).

Tip: Google biedt een open DNS-service die u in de plaats van de DNS-service van uw provider kunt gebruiken. De adressen van de DNS-services zijn “8.8.8.8” en “8.8.4.4”.

 

DNS instellen