Gloednieuw: nog meer power voor de krachtigste Smart Home app ter wereld

Kevin Vertommen
februari 17, 2017 in Technology

De ene heeft er met volle teugen van genoten, bij de andere is de dag misschien volledig over het hoofd gezien: Valentijnsdag. Of u het heeft gevierd of niet, toch willen wij graag een glimlach op uw gezicht toveren. Dit door u te verrassen met een nieuwe versie van de meest krachtige app voor de Smart Home: Loxone Smart Home App 7.3.

Overzicht van de aanpassingen

Meer veiligheid: deur- en raammonitor via de app

Vanaf nu kan u uw deuren en ramen de klok rond in gaten houden. Maakt niet uit waar of wanneer – met slechts een blik op uw app kan u op elk moment en vanaf elke locatie zien welke ramen nog op kiep staan of welke deuren geopend zijn.

Zo kan u ook onderweg een virtuele patrouille in uw Smart Home uitvoeren via een smartphone, tablet, …

Creëer met de Autopilot Designer onmiddellijk in de app uw persoonlijke Autopilot voor uw deuren en ramen. Laat u bijvoorbeeld informeren wanneer een badkamerraam openstaat wanneer u naar het werk vertrekt. Of ontvang een melding voor het slapengaan indien de garagedeur nog openstaat. 

Juiste verhoudingen: duidelijke weergave in een nieuw ontwerp

We hebben de deursturing een gloednieuwe interface gegeven voor al uw HD-apparaten.

Zie op elk moment via tablet en dergelijke wie er aan uw deur staat. Open uw deur voor bezoekers met slechts één vingertoets of spreek hen aan. En dat alles op een volledig scherm.

Verbeterde usability: Eenvoudigere handelingen voor uw Music Server

Nog sneller navigeren

Met de Loxone Smart Home App 7.3 navigeert u nog sneller naar uw lievelingsnummers. Blader op topsnelheid door uw grote playlists en uitgebreide muziekcollecties. Download uw songs zonder vertragingen en zonder vervelende wachttijd.

Statusdisplay

Zodra u uw Music Server uit de Deep Sleep Mode ontwaakt, wordt u op de hoogte gehouden van de wake-up status via de statusdisplay:

  • De Music Server is ingeschakeld en is toegankelijk via netwerk pings
  • Het systeem loopt en de communicatiediensten zijn gestart.
  • De Music Services worden geactiveerd en de muziek server is volledig functioneel.

Deze en alle andere nieuwe functies hebben we voor u verzameld in onze changelog.

Ik wil meer over LOXONE weten