Online mogelijkheden voor Loxone Partners

De COVID-19 pandemie heeft de hele wereld in z’n greep en heeft een grote impact op ons leven. Terwijl andere bedrijven tijdelijk de deuren (moeten) sluiten, werken wij aan de uitbreiding en digitalisering van onze diensten voor u. 

Het is belangrijk voor ons om in deze moeilijke tijden voor u als Loxone Partner beschikbaar te blijven. Ons team werkt hard aan de uitbreiding van onze online mogelijkheden zoals online consulting afspraken, e-learning, dagelijks bijgewerkte blog posts en meer. Deze pagina houdt u op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en wordt voortdurend bijgewerkt. 

Tip: Neem regelmatig hier een kijkje. Ons online aanbod breidt iedere dag uit. 

Videogesprek boeken met onze Partner Coach

Nu is het perfecte moment om uw volgende projecten met ons te plannen. Onze Partner Coaches informeren u over productinnovaties die u helpen om nog efficiënter te werken op uw werven. Maak gebruik van deze mogelijkheid en boek uw videogesprek.    

Eigen project

Meer vrijgekomen tijd leent zich perfect om schot in uw eigen project te brengen. Onze Partner Coaches informeren u graag hierover.

Klantenprojecten

Onze Partner Coaches plannen samen met u uw projecten van eindklanten en helpen u het beste uit hun project te halen.

Loxone Config Training

Heeft u vragen over individuele programmaties? Onze Partner Coaches helpen u graag om de Loxone Config nog beter te leren kennen.

Uw Partner Coaches

Jason Spiers

Partner Coach

BE: +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214

Dennis Van Soom

Trainer & Partner Coach

BE: +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214

Videotutorial van de dag

Door de coronamaatregelen worden er momenteel geen klassikale trainingen gegeven. Ons team van trainers werkt hard aan een nieuwe reeks trainingsvideo’s, die binnenkort voor u beschikbaar zullen zijn op een nieuw Loxone e-learning platform. Als klein voorproefje zullen we hier nieuwe video’s publiceren en linken. Klik op de play button om de video’s te bekijken. De eerste is een instructievideo over de sturing van verwarming. 

26 maart

24 maart

 

23 maart

Parallel-installatie van de release en bèta-software: in deze video leggen we de installatie van de release en bèta-software van Loxone Config op uw PC uit.

NFC Code Touch en toegangscontrole: in deze video leggen we de basisfuncties van de NFC Code Touch uit en laten we u zien hoe u een intelligente toegangsoplossing en meer kunt realiseren in Loxone Config.

Verwarmingssturing: in deze video tonen wij u hoe u met Loxone de verwarming kan sturen. Zowel de programmatie als de benodigde producten komen aan bod.

Play

Play

Play

 

Actuele blogartikelen

Ons marketingteam schrijft regelmatig nieuwe artikelen over de COVID-19 pandemie.

Voorraad, leveringen en bereikbaarheid

Voldoende buffervoorraad en een productielocatie in Europa spelen opnieuw in ons voordeel. Als er toch wijzigingen in de beschikbaarheid van onze producten zouden komen, dan brengen wij u hiervan tijdig op de hoogte. Iedere dag vertrekken er vanuit ons magazijn pakjes. Hou wel rekening met eventuele vertragingen in de levering door de drukte bij de koeriers.

Wij staan zoals gewoonlijk voor u klaar per telefoon of e-mail. Als digitaal bedrijf zijn we goed voorbereid op deze situatie en kunnen we uw service– en projectaanvragen dus in de gebruikelijke kwaliteit afhandelen.

Creatief aan de slag met marketing

Wat minder projecten? Zet uw zaak op de kaart en werk aan uw naamsbekendheid en conversies via bv. uw webshop. Zo blijft u verzekerd van contacten, potentiële projecten,… in tijden dat het wat minder gaat. 

Website

Tips om uw website goed te positioneren en te optimaliseren voor de zoekmachines?

Webshop 

Is het wat te rustig qua inkomsten, projecten naar uw zin? Zorg ervoor dat uw webshop klaar is en optimaliseer deze. Hou ook hierbij weer rekening met de tips die aan bod komen in de handleiding voor uw website.

Marketing allerlei

Uw website is geoptimaliseerd, uw webshop is live,… maar nu wilt u nog weten hoe u hiervoor reclame kan maken in Google Adwords en op sociale media? 

Info ontvangen?

Hulp nodig of meer info? Contacteer onze marketeer Charlotte. Mail naar [email protected] of bel 03 369 10 68 (BE) / +31 208 208 214 (NL).

Uw Marketeer

Charlotte Siemons

Marketing Assistant

BE: +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214

Vragen? 

Wij beantwoorden ze graag en tonen u de verdere mogelijkheden met Loxone. Mail uw vraag en contactgegevens naar [email protected] of bel ons op 03 369 10 68 (BE) of +31 208 208 214 (NL).