Loxone voor
onderwijsinstellingen

U wilt uw leerlingen of studenten laten kennismaken met Smart Homes of deze technologie in uw opleiding opnemen? Wij bieden de mogelijkheid om het intelligent systeem van Loxone op te nemen in uw onderwijsinstelling.

mit dem loxone bildungsprogramm den Unterricht zukunftsorientiert gestalten

Zo simpel als intelligent –
perfect voor lessen

Het Loxone Smart Home systeem is eenvoudig te begrijpen en gemakkelijk te gebruiken door zowel leerkrachten als leerlingen. Met Loxone is de toekomst een stap dichterbij. Onze hard- en software zijn bijzonder krachtig en gebruiksvriendelijk.

Learning by doing –
alles gratis inbegepen

Software

Bij Loxone is de software steeds gratis, inclusief updates. Vervelende royalties zijn er niet. Wij bieden u en uw leerlingen de meest krachtige configuratiesoftware – perfect voor de praktijklessen. Ondanks de talloze toepassingen blijft Loxone eenvoudig te gebruiken en is het makkelijk aan te leren aan uw studenten.

Mockup Laptops - Moderne Software

Niet alleen voor jonge studenten een highlight: de configuratie via de app bijsturen en coole functies activeren. Onze gebruiksvriendelijke app werd speciaal voor een Loxone Smart Home ontworpen. Het laat leerlingen toe om alles te bedienen en hun configuratie aan te passen. Dat kan met een tablet, smartphone of PC.

Online Workshops & Documentatie

We stellen trainingsvideo’s, productinfo en veel meer gratis ter beschikking, zodat leerlingen en studenten makkelijk met de wereld van Loxone kunnen kennismaken.

Speciaal aanbod
voor openbare onderwijsinstellingen

Voor onderwijsinstellingen die minstens 5 volwaardige praktijklokalen met Loxone willen uitrusten, hebben we een speciale aanbieding met tal van voordelen.*Ons onderwijsaanbod is exclusief voor openbare scholen en beroepsopleidingen, vak-/hogescholen en universiteiten die officiële examens afnemen en hiervoor een praktijkruimte inrichten.

Speciale prijs voor de uitrusting van laboratoria

Bij de inrichting van minstens vijf laboratoria met Loxone met het oog op opleidingen, kan u onze producten aankopen tegen een 10% kost – dat is een korting van 90% ten opzichte van de catalogusprijs.

Persoonlijke contactpersoon bij de fabrikant

Ons team staat u graag bij. Uw contactpersoon helpt u bij de ontwikkeling van een concept voor het gebruik van Loxone in de opleiding.

Gratis training door onze Loxone experts

Leerkrachten hebben dankzij de Loxone experten opleiding de perfecte basis om studenten te leren omgaan met onze slimme technologie. Deze opleiding is volledig gratis voor docenten en wordt gegeven door ervaren Loxone professionals.

Spannende producten tegen een spotprijs

Onderwijsinstellingen kunnen onze producten tegen een spotprijs aankopen. Dankzij ons uitgebreide productassortiment zijn er talloze mogelijkheden om individuele wensen te realiseren.

Persoonlijke begeleiding & een kijkje achter de schermen

Voor technische vragen en advies over de laboratoriumuitrusting kan u terecht bij uw persoonlijke aanspreekpartner.

We bieden docenten en leerlingen de mogelijkheid om een blik achter de schermen te werpen. Daarom nodigen we u graag uit in ons Loxone Benelux kantoor. Volg een presentatie over onze Smart Home, neem een kijkje in ons demoappartement en stel al uw prangende vragen.

Marketingondersteuning

Onderwijsinstellingen die hun labo’s met Loxone uitrusten, krijgen van ons gratis marketingondersteuning. U ontvangt bijvoorbeeld stickers, roll-ups, folders, expert T-shirts (voor docenten), en veel meer. Daarnaast vermelden we uw onderwijsinstelling op onze website.

Voorwaarden voor een succesvolle samenwerking

Ons onderwijsaanbod is exclusief voor openbare scholen en beroepsopleidingen, vak-/hogescholen en universiteiten die officiële examens afnemen en hiervoor een praktijkruimte inrichten.

1. Gebruik

De in punt 2 genoemde componenten worden minstens 3 jaar (aansluitend) in de onderwijsinstelling gebruikt. Eventuele variaties in het gebruik, vereisen de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van Loxone. Een niet-conform gebruik van de componenten laat Loxone toe de overeenkomst met onmiddellijke ingang te beëindigen en het verschil op de catalogusprijs aan te rekenen.

2. Componenten
Onderwerp van deze overeenkomst zijn de componenten van Loxone die de onderwijsinstelling gebruikt als laboratoriumuitrusting.
3. Marketing maatregelen

De volgende marketing maatregelen zijn gewenst en moeten, afhankelijk van de mogelijkheid, door de onderwijsinstelling uitgevoerd worden:
Uitgevoerd door de onderwijsinstelling:

 

 • Rollup banner in de onderwijsinstelling opzetten
 • Een link naar Loxone op de website opnemen
 • De laboratoria openstellen voor een bezichtiging door andere scholen
 • Gratis advertenties van Loxone in de schoolkrant of jobadvertenties op het prikbord.

Uitgevoerd door Loxone:

 • Blogpost met de presentatie van de onderwijsinstelling op basis van de contactgegevens
 • Online vermelding als gecertificeerde Loxone onderwijsinstelling
 • Publicatie op sociale media
 • Het verstrekken van polo’s voor opgeleide docenten
 • Verstrekking van reclamemateriaal (catalogi, kubussen, stickers, enz.)
4. Loxone Expertenopleiding

De onderwijsinstelling is verplicht om leerkrachten die in het labo lesgeven een Loxone expert opleiding te laten volgen. Deze opleiding wordt gegeven door ervaren Loxone professionals en is volledig gratis voor deze leerkrachten.
Opleiding van docenten:

Bezoek aan ons kantoor

 • Docenten kunnen gratis deelnemen aan een van onze opleidingsweken in ons Loxone Benelux kantoor.
 • Geen aanvullende voorwaarden
5. Aanvaarding van laboratorium door Loxone
 • De voltooiing van de werkplek moet gemeld worden aan Loxone.
 • Een werknemer van Loxone komt ter plaatse om de installatie in gebruik te nemen.
 • Als onderdeel van deze ingebruikname is er een korte presentatie gewenst van een geschoolde leerkracht.
6. Door de onderwijsinstelling te bewijzen
De mate van opname in het onderwijstraject:

 

 • Aantal uren
 • Leerdoelen

De inrichting van andere laboratoria of een uitbreiding van de bestaande installatie moet binnen de 30 dagen na levering aan Loxone gedocumenteerd worden.

 

(Elektriciens en andere ondernemingen die scholingsruimtes uitrusten voor een interne opleiding of commerciële functie worden niet opgenomen in dit programma).

Loxone in uw onderwijsinstelling

U heeft interesse in de integratie van Loxone in uw opleidingen? Contacteer ons met uw vragen of breng een bezoek aan ons Loxone Benelux kantoor!

Dennis Van Soom

Trainer & Partner Coach

BE: +32 3 369 10 68 NL +31 208 208 214