Loxone Expertenopleiding

Leer tijdens de Loxone Expertenopleiding het Loxone Smart Home systeem kennen van A tot Z – van automatische verlichting tot zonwering. In enkele dagen wordt u een Loxone expert!

Module 1

Leer de basisprincipes en uitgangspunten van het Loxone systeem. U krijgt een uitgebreide inleiding van de configuratiesoftware en leert hoe u een project kan plannen en installeren.

 • Voorkennis: geen
 • Prijs: € 69,- (excl. BTW)
 • Maandag van 13u tot 17u
 • Aansluitend avondeten inbegrepen

Module 2

Kom meer te weten over geavanceerde instellingen, datastructuren, complexe configuraties en de programmering van de belangrijkste praktische toepassingen.

 • Voorkennis: module 1
 • Prijs : € 419,- (excl. BTW)
 • Dinsdag en woensdag van 09u tot 17u
 • Middageten inbegrepen

Praktijkdagen

Tijdens de praktijkdagen wordt theorie omgezet in praktijk. Samen met onze trainers maakt u een compleet voorbeeldproject.

 • Voorkennis: module 1 & module 2
 • Prijs : € 329,- (excl. BTW)
 • Donderdag van 09u tot 17u, vrijdag van 08u tot 13u
 • Middageten inbegrepen

Demokoffer discount

Het volgen van Module 2 is een vereiste om te profiteren van 10% korting op een Loxone demokoffer!

(Enkel voor onze partners, deze wordt verrekend bovenop uw partnerkorting)

Algemene info en annuleringsvoorwaarden
Inschrijving

Inschrijvingen kunnen telefonisch, schriftelijk of online gebeuren. Telefonische inschrijvingen zijn pas geldig na ontvangst van een bevestiging. Niet-bindende inschrijvingen zijn niet mogelijk.

Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging via e-mail. Indien er geen plaats meer vrij is, contacteren we u telefonisch en zetten we u op de wachtlijst. Zodra er een plaats is vrijgekomen, brengen we u op de hoogte.

Inhoud/Facturen

Met een goedgekeurde inschrijving kunt u deelnemen aan onze opleidingen. Hierin is inbegrepen: deelname aan de opleidingssessies, middag- of avondeten en koffiepauzes. Reiskosten en kosten voor overnachtingen zijn niet inbegrepen.

Ongeveer 14 dagen voor de start van de opleiding ontvangt u een herinnering en de factuur per e-mail. Bij Loxone Partners met een domiciliëring wordt de factuur 14 dagen voor de opleiding opgemaakt.

Omboeking

U heeft zich ingeschreven voor onze opleidingen maar kan onverwachts toch niet aanwezig zijn?
Neem zo snel mogelijk met ons contact op om een gratis omboeking te regelen. Houd er rekening mee dat de huidige factuur van kracht blijft, en een gratis omboeking enkel kan bij een betaling van deze factuur. Zo vermijdt u mogelijke annuleringskosten. Indien een deelnemer niet aanwezig kan zijn, is het mogelijk om (op aanvraag) een vervanger te sturen.

Annulatie

U heeft zich ingeschreven maar kan toch niet deelnemen?
Tot 14 dagen voor de opleiding is een gratis annulatie mogelijk. Daarna wordt 50% van de inschrijvingskost in rekening gebracht. Bij afwezigheid van de deelnemer zonder een voorgaande opzegging, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Min. deelname

Wanneer het minimum aantal deelnemers voor een opleiding (zie cursusinformatie online) niet gehaald wordt, behouden wij het recht om minstens 14 dagen op voorhand de opleiding te annuleren. Vorderingen van deelnemers, bijvoorbeeld aanspraken op schadevergoedingen (inclusief annuleringskosten voor reis- of hotelkosten), zijn uitgesloten.

Ziekte voor/tijdens de opleiding

U bent voor of tijdens de opleiding ziek geworden en kan daarom niet deelnemen?
Gelieve ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en een geldig doktersattest naar onze klantendienst te sturen. We zullen u een van de volgende dagen contacteren voor een gratis omboeking. Houd er rekening mee dat de reeds aangeboden factuur van kracht blijft en een gratis omboeking enkel geldig is bij betaling van deze factuur en bij voorlegging van het doktersattest.

Hotelreservatie

Heeft u een overnachtingsplaats nodig?
Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikt hotel of bed & breakfast in de buurt van ons kantoor. De reservatie blijft voor rekening van de klant.

Vragen? Contacteer ons!

Heeft u vragen over onze opleidingen? Wij zorgen graag voor een antwoord!

Nikki De Graaf

Klantenondersteuning

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214