Loxone Expertenopleiding

Leer tijdens de Loxone Expertenopleiding het Loxone Smart Home systeem kennen van A tot Z – van automatische verlichting tot zonwering. In enkele dagen wordt u een Loxone expert!

Ons scholingsprogramma

Of u nu een Loxone beginneling bent of een professional. Of het nu gaat om planning, configuratie, productkennis of verkooptips. Onze trainingscatalogus heeft een aanbod voor iedereen. Boek nu uw training:

Expertenopleiding

Module 1 en Module 2 vormen de perfecte kennisbasis en zijn nodig om de Silver Partner-status* te bereiken.

Experten Module 1

Ontvang een overzicht van Loxone en krijg een goed inzicht in onze standaarden en principes, het Loxone-productgamma en hun toepassingen.

 • Voorkennis: geen
 • Prijs: € 69,- (excl. BTW)
 • Maandag van 13u tot 17u
 • Aansluitend avondeten inbegrepen

 

 

Experten Module 2

Perfectioneren van uw vaardigheden op het gebied van planning, configuratie en bediening tot de verkoop. Dit om zo snel en vakkundig toekomstige projecten af te handelen.

 • Voorkennis: module 1
 • Prijs : € 629,- (excl. BTW)
 • Dinsdag – donderdag van 09u tot 17u
 • Middageten inbegrepen
Module 2 eindigt om 15.00u voor alle cursisten die niet vallen onder ons partnerprogramma.

* In het kader van ons partnerprogramma voor onze geregistreerde partners. Gelieve volgende pagina te consulteren indien u interesse heeft in ons partnerprogramma.

Performance Days

Voor onze Loxone partners

Verkoop – samen voor succes

Leer hoe u de behoeften van uw klanten kunt herkennen en deze op de juiste manier kunt realiseren om nog meer bestellingen te genereren. Maak gebruik van praktijkgerichte tips en tricks die u zullen helpen om het volledige potentieel van Smart Home te benutten, en zo een nog succesvollere verkoopstrategie te garanderen.

 

 • Voorkennis: geen
 • Prijs: € 99,- (excl. BTW)
 • Volledige dag
 • lunch inbegrepen

 

Techniek & Planning

Gebruik tal van praktische voorbeelden om uw kenis van Loxone Config en de revolutionaire auto-configuratie te perfectioneren. Implementeer in de toekomst functies maximaal met een minimale configuratie-inspanningen. Leer ook alles over de nieuwste Loxone-producten, app-functies en ander baanbrekend nieuws.

 

 • Voorkennis: module 1 & 2
 • Prijs : € 99,- (excl. BTW)
 • Volledige dag
 • lunch inbegrepen

 

Demokoffer discount

Boek nu Module 2 of de Performancedagen en ontvang een speciale trainingskorting van 10% op een Loxone-demokoffer.

Algemene info en annuleringsvoorwaarden
Inschrijving

Inschrijvingen kunnen telefonisch, schriftelijk of online gebeuren. Telefonische inschrijvingen zijn pas geldig na ontvangst van een bevestiging. Niet-bindende inschrijvingen zijn niet mogelijk.

Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging via e-mail. Indien er geen plaats meer vrij is, contacteren we u telefonisch en zetten we u op de wachtlijst. Zodra er een plaats is vrijgekomen, brengen we u op de hoogte.

Inhoud/Facturen

Met een goedgekeurde inschrijving kunt u deelnemen aan onze opleidingen. Hierin is inbegrepen: deelname aan de opleidingssessies, middag- of avondeten en koffiepauzes. Reiskosten en kosten voor overnachtingen zijn niet inbegrepen.

Ongeveer 14 dagen voor de start van de opleiding ontvangt u een herinnering en de factuur per e-mail. Bij Loxone Partners met een domiciliëring wordt de factuur 14 dagen voor de opleiding opgemaakt.

Omboeking

U heeft zich ingeschreven voor onze opleidingen maar kan onverwachts toch niet aanwezig zijn?
Neem zo snel mogelijk met ons contact op om een gratis omboeking te regelen. Houd er rekening mee dat de huidige factuur van kracht blijft, en een gratis omboeking enkel kan bij een betaling van deze factuur. Zo vermijdt u mogelijke annuleringskosten. Indien een deelnemer niet aanwezig kan zijn, is het mogelijk om (op aanvraag) een vervanger te sturen.

Annulatie

U heeft zich ingeschreven maar kan toch niet deelnemen?
Tot 14 dagen voor de opleiding is een gratis annulatie mogelijk. Daarna wordt 50% van de inschrijvingskost in rekening gebracht. Bij afwezigheid van de deelnemer zonder een voorgaande opzegging, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Min. deelname

Wanneer het minimum aantal deelnemers voor een opleiding (zie cursusinformatie online) niet gehaald wordt, behouden wij het recht om minstens 14 dagen op voorhand de opleiding te annuleren. Vorderingen van deelnemers, bijvoorbeeld aanspraken op schadevergoedingen (inclusief annuleringskosten voor reis- of hotelkosten), zijn uitgesloten.

Ziekte voor/tijdens de opleiding

U bent voor of tijdens de opleiding ziek geworden en kan daarom niet deelnemen?
Gelieve ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en een geldig doktersattest naar onze klantendienst te sturen. We zullen u een van de volgende dagen contacteren voor een gratis omboeking. Houd er rekening mee dat de reeds aangeboden factuur van kracht blijft en een gratis omboeking enkel geldig is bij betaling van deze factuur en bij voorlegging van het doktersattest.

Hotelreservatie

Heeft u een overnachtingsplaats nodig?
Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikt hotel of bed & breakfast in de buurt van ons kantoor. De reservatie blijft voor rekening van de klant.

Vragen? Contacteer ons!

Heeft u vragen over onze opleidingen? Wij zorgen graag voor een antwoord!

Nikki De Graaf

Klantenondersteuning

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214