Loxone Expertenopleiding

Leer tijdens de Loxone Expertenopleiding het Loxone Smart Home systeem kennen van A tot Z – van automatische verlichting tot zonwering. In enkele dagen wordt u een Loxone expert!

Experten Module 1

Leer de basisprincipes en uitgangspunten van het Loxone systeem.

 

 

 • Voorkennis: geen
 • Prijs: € 69,- (excl. BTW)
 • Maandag van 13u tot 17u
 • Aansluitend avondeten inbegrepen

(voorgaand Module 1)

Experten Module 2

Perfectioneren van uw vaardigheden op het gebied van planning, configuratie en bediening tot de verkoop. Dit om zo snel en vakkundig toekomstige projecten af te handelen.

 • Voorkennis: module 1
 • Prijs : € 629,- (excl. BTW)
 • Dinsdag – donderdag van 09u tot 17u
 • Middageten inbegrepen

(voorgaand Module 2 + Praktijkdagen)

Experten Update

Update voor bestaande partners – Winstgevende kennis op een halve dag. Leer hoe onze bestaande producten met nieuwe kennis efficiënter worden en hoe u uw omzet kan verhogen.

 • Voorkennis: experten module 1 & experten module 2
 • Prijs : € 99,- (excl. BTW)
 • Vrijdag van 09u tot 13.30u
 • Middageten inbegrepen

* Module 2 eindigt op donderdag voor alle particulieren om 15.00 uur.

In het kader van het nieuwe partnerprogramma dat vanaf 1/1/2017 van start is gegaan, zijn ook onze opleidingen aangepast. Alle partners die voor 01/03/2017 Module 1 en Module 2 hebben gevolgd, worden niet aanzien als zilver partners. Om zilver partner te worden, moet Experten Module 1 & 2 gevolgd worden (voor de partners die enkel nog de praktijkdagen moesten volgen in het oude opleidingsprogramma, kunnen we de Experten Module 2 aanbieden aan de helft van de prijs)

Demokoffer discount

Het volgen van Module 2 is een vereiste om te profiteren van 10% korting op een Loxone demokoffer!

Algemene info en annuleringsvoorwaarden
Inschrijving

Inschrijvingen kunnen telefonisch, schriftelijk of online gebeuren. Telefonische inschrijvingen zijn pas geldig na ontvangst van een bevestiging. Niet-bindende inschrijvingen zijn niet mogelijk.

Na de inschrijving ontvangt u een bevestiging via e-mail. Indien er geen plaats meer vrij is, contacteren we u telefonisch en zetten we u op de wachtlijst. Zodra er een plaats is vrijgekomen, brengen we u op de hoogte.

Inhoud/Facturen

Met een goedgekeurde inschrijving kunt u deelnemen aan onze opleidingen. Hierin is inbegrepen: deelname aan de opleidingssessies, middag- of avondeten en koffiepauzes. Reiskosten en kosten voor overnachtingen zijn niet inbegrepen.

Ongeveer 14 dagen voor de start van de opleiding ontvangt u een herinnering en de factuur per e-mail. Bij Loxone Partners met een domiciliëring wordt de factuur 14 dagen voor de opleiding opgemaakt.

Omboeking

U heeft zich ingeschreven voor onze opleidingen maar kan onverwachts toch niet aanwezig zijn?
Neem zo snel mogelijk met ons contact op om een gratis omboeking te regelen. Houd er rekening mee dat de huidige factuur van kracht blijft, en een gratis omboeking enkel kan bij een betaling van deze factuur. Zo vermijdt u mogelijke annuleringskosten. Indien een deelnemer niet aanwezig kan zijn, is het mogelijk om (op aanvraag) een vervanger te sturen.

Annulatie

U heeft zich ingeschreven maar kan toch niet deelnemen?
Tot 14 dagen voor de opleiding is een gratis annulatie mogelijk. Daarna wordt 50% van de inschrijvingskost in rekening gebracht. Bij afwezigheid van de deelnemer zonder een voorgaande opzegging, wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.

Min. deelname

Wanneer het minimum aantal deelnemers voor een opleiding (zie cursusinformatie online) niet gehaald wordt, behouden wij het recht om minstens 14 dagen op voorhand de opleiding te annuleren. Vorderingen van deelnemers, bijvoorbeeld aanspraken op schadevergoedingen (inclusief annuleringskosten voor reis- of hotelkosten), zijn uitgesloten.

Ziekte voor/tijdens de opleiding

U bent voor of tijdens de opleiding ziek geworden en kan daarom niet deelnemen?
Gelieve ons zo snel mogelijk op de hoogte te brengen en een geldig doktersattest naar onze klantendienst te sturen. We zullen u een van de volgende dagen contacteren voor een gratis omboeking. Houd er rekening mee dat de reeds aangeboden factuur van kracht blijft en een gratis omboeking enkel geldig is bij betaling van deze factuur en bij voorlegging van het doktersattest.

Hotelreservatie

Heeft u een overnachtingsplaats nodig?
Wij helpen u graag bij de zoektocht naar een geschikt hotel of bed & breakfast in de buurt van ons kantoor. De reservatie blijft voor rekening van de klant.

Vragen? Contacteer ons!

Heeft u vragen over onze opleidingen? Wij zorgen graag voor een antwoord!

Nikki De Graaf

Klantenondersteuning

BE: +32 3 369 10 68 NL: +31 208 208 214