Uw warme winternestje


oktober 26, 2016 in Know How

De koude wintermaanden komen er weer aan. Maar dat is geen probleem voor Loxone klanten. Stel u eens voor: u zit in een lekker warme woning voor het venster. Met een koffie in de hand kijkt u samen met uw geliefde naar de sneeuw buiten. Dit is ongetwijfeld een van de mooiste kanten van de winter.

En stel u eens voor, dat u niet alleen probleemloos de koude kan trotseren, maar ook stookkosten kan besparen. Zonder hiervoor iets te doen.

In deze blog leert u hoe bovenstaande idee in realiteit wordt omgezet, dankzij de slimme verwarming van Loxone. Maak nu zelf uw warme winternestje!

heizungssteuerung_wohlfuehltemperatur

Een aangename temperatuur – ongeacht waar of wanneer

Een nieuwe dag begint. Uw badkamer verwelkomt u met een aangename temperatuur van 24°C. Na een zware werkdag komt u in een voorverwarmde woning. Eerst eten, en dan de zetel in. Wanneer u naar bed gaat, is er een comfortabele frisheid in de slaapkamer. Precies goed voor een zalige nachtrust.

Uw Smart Home weet waar en wanneer u een bepaalde temperatuur wil. Elke kamer is perfect afgestemd op uw behoeften.

heuzungssteuerung_heizkosten_sparen

Verwarmingskosten besparen

Terwijl u overal in huis geniet van een een aangename temperatuur, helpt uw Smart Home de verwarmingskosten te verlagen. Het leert u en uw woning elke dag een beetje beter kennen. De slimme verwarming zorgt ervoor dat de gewenste temperatuur zo energiezuinig mogelijk wordt bereikt.

heizungssteuerung_energiesparpotentiale

Energiebesparende maatregelen

Uw Smart Home herkent potentiële energiebesparingen en helpt warmteverliezen te voorkomen. Opent u een venster, dan wordt de radiator in die kamer tijdelijk afgesloten. Wanneer u niet thuis bent, wordt er de temperatuur in de volledige woning verlaagd. En tijdens lange afwezigheden wordt er net genoeg verwarmd om vorstschade te voorkomen. Zolang u weg bent natuurlijk. Bij thuiskomst heeft elke kamer de vertrouwde comforttemperatuur.

heizungssteuerung_entspannen-1

Voeten omhoog en ontspannen

Uw Smart Home weet hoe het u in de watten moet leggen. U hoeft zich van de verwarmingsinstallatie niets aan te trekken. De meeste zaken gebeuren automatisch. Voeten omhoog en genieten van de fijnere dingen van het leven!

Praktijkvoorbeeld

De slimme verwarming van Loxone is goed nieuws voor uw portefeuille. Dit Zwitserse echtpaar kon bijvoorbeeld hun stookkosten met 50% laten dalen. Bovendien is de implementatie ervan verrassend makkelijk.

Praktijkvoorbeeld bekijken

Voor iedereen

Ongeacht het verwarmingstype of fabrikant. Ongeacht het om een bestaande woning of een nieuwbouw gaat. Wij hebben voor trotse huiseigenaars en ijverige bouwers de perfecte oplossing voor hun verwarmingssturing.

heizungssteuerung_stellantrieb_air

Stelventiel Air

Dit draadloze stelventiel kan met batterijen (of 24V) gevoed worden en is ideaal voor bestaande woningen.

Stelventiel Air kopen

heizungssteuerung_stellantrieb_tree

Stelventiel Tree

Dankzij de handige Tree-technologie kan u dit stelventiel in enkele minuten bekabelen en in gebruik nemen.

Stelventiel Tree kopen

Ik wil meer over LOXONE weten