Nieuw: Loxone Smart Home app 7.2

Bertien Van Peer
december 16, 2016 in Technology
Het jaar 2016 loopt bijna op haar einde, maar de kerstvakantie staat nog voor de deur. U bent waarschijnlijk al volledig in kerststemming. Nu uw Smart Home nog in de kerstsfeer onderdompelen.

En wat brengt er meer sfeer dan muziek? Ons ontwikkelingsteam heeft de afgelopen dagen dag en nacht gewerkt om in deze update de volledige integratie van playlists in de Loxone Smart Home app te kunnen realiseren. Zo bent u volledig klaar voor de feestdagen!

Uw playlists beheren was nog nooit zo eenvoudig

Onze Smart Home evolueert voortdurend. Met deze nieuwe ontwikkeling hebben we rekening gehouden met de bediening. Voor ons is het belangrijk dat onze klanten zo eenvoudig mogelijk hun woning kunnen bedienen. Daarom maakt deze update het beheren van playlists een fluitje van een cent.

In de nieuwste Loxone Smart Home app versie kan u uw afspeellijsten van Spotify rechtstreeks in uw bibliotheek bewerken, toevoegen of verwijderen.

Playlists in de app bewerken

Zo eenvoudig is de bediening van uw playlists in de Smart Home app nog nooit geweest – of u nu muziek speelt van Spotify of uw persoonlijke bibliotheek!

 

  • Nieuwe playlist in de Loxone Smart Home app creëren is even eenvoudig als deze te verwijderen, wat kan met één toets.
  • Bewerk bestaande Spotify playlists: voeg een nieuw nummer toe, verander de volgorde of verwijder deze simpelweg.
  • Voeg van overal in de weergave “Muziek Server zone” een titel toe aan uw playlist.

Volledige Spotify Integratie

Schakelen tussen meerdere apps is niet meer van deze tijd.

Eenmaal u de Loxone Music Server als muziekdienst gebruikt, kan u in de nieuwste Loxone Smart Home app uw Spotify-handelingen onmiddellijk uitvoeren. Liedjes zoeken, playlistst aanmaken, bewerken, verwijderen en nog veel meer.

  • Dankzij de volledige integratie met Spotify kan u uw Spotify-playlists eenvoudig in de Loxone Smart Home app beheren.
  • En het beste: elke aanpassing die u uitvoert, wordt gesynchroniseerd met uw Spotify account. Zo eenvoudig was de bediening van streamingdiensten in uw Smart Home nog nooit!

 

Verbeterd gebruik van uw favorieten in de Muziek Server Zones

Uw favorieten voor uw Music Server zones kan u vanaf nu onmiddellijk in het favorietenoverzicht vastleggen en aanpassen. Hier bovenop kan u muziekbronnen als favoriet aanduiden voor al uw zones. U hoeft dit niet meer voor elke zone apart te doen.

 

Altijd up-to-date dankzij notificaties

De Loxone Smart Home App 7.2 brengt u onmiddellijk op de hoogte van nieuw updates voor uw Smart Home. U kan met een gerust hart slapen, wat nieuwe updates voor uw Miniserver betreft.

Deze en alle andere wijzigingen kan u terug vinden in de Changelog.

Gloednieuw: de Loxone Smart Home app voor MacOS

De nieuwe Loxone Smart Home App voor MacOS laat u toe de meest belangrijke functies snel te beheren. Net als bij de ‘quick actions’ in iOS, kan u aangepaste opdrachten of functies instellen om zo uw Smart Home te bedienen.

Gebruik uw Mac ook als aanwezigheidsmelder.* Zo weet uw Loxone Smart Home bijvoorbeeld of u nog aan het werken bent en zo automatisch de sturing voor verwarming en verlichting moet verlengen.

Nieuw: offline updater voor uw Music Server

U heeft geen internetverbinding voor de Music Server nodig. Met de nieuwe offline updater kan u makkelijk uw Music Server upgraden. Updatebestand downloaden, verbinding maken via een lokaal netwerk, het bestand naar de Music Server uploaden en klaar!

Installeer de update

Laat een Loxone Partner u helpen bij de update van uw apparaten en Music Server.

Ik wil meer over LOXONE weten