Onze revolutionaire verlichting wordt nog persoonlijker en flexibeler

Kevin Vertommen
maart 15, 2017 in Technology

Licht kan de sfeer in een kamer compleet veranderen. Het is meer dan een stijlelement – het beïnvloedt ons humeur. Helder of zacht, gekleurd of niet: in een Loxone Smart Home heeft u steeds complete controle.

Kies afhankelijk van uw stemming uit een uitgebreid palet kleuren en lichtsterktes. In een handomdraai ontwerpt u persoonlijke lichtscènes. Zo heeft u voor elk moment de perfecte lichtsfeer.

Ontdek de kracht van onze Smart Home verlichting

De nieuwe Loxone LED Spots Tree zorgen voor perfect licht, een maximum aan flexibiliteit en een uitstekende energie-efficiëntie. En dankzij de Tree-technologie zijn ze razendsnel te installeren.

Revolutionaire verlichting

Verlichting die uw hoogste verwachtingen zal overtreffen.

Eenvoudige aansluiting

Installeer uw verlichting snel met een minimum aan kabels.

Maximum flexibiliteit

De Tree-technologie biedt een maximum aan flexibiliteit.

Super energiezuinig

LEDs bieden een hoge lichtopbrengst en zijn bijzonder energie-efficiënt

Revolutionaire verlichting

Met het stijlvolle en tijdloze design van onze Loxone Spots zet u uw woning in het juiste licht. Er is een passende spot voor elke verlichtingsbehoefte, gaande van sfeervol warm wit licht tot trendy kleuren. Het is allemaal met de Loxone LED Spots mogelijk!

Eenvoudigste bekabeling & installatie

Geniet van een ongekende bekabelingsvrijheid. De Loxone Tree-technologie zet een nieuwe maatstaf voor gebruiksgemak. Een smart home bekabelen en configureren was nog nooit zo eenvoudig.

Bovendien heeft ons team een uniek systeem ontwikkeld om de opbouwspots te bevestigen: magnet mount.

Eenvoudige bediening & maximale flexibiliteit

De unieke Tree-technologie geeft u de vrijheid om de verlichting aan te passen aan uw behoeften. U kan op eender welk moment via Loxone Config individuele spots groeperen. Ze zijn niet langer afhankelijk van de bedrading. Hierdoor heeft u ook minder kabels nodig.

Onderstaande schema toont de flexibiliteit van dit systeem, met verschillende lichtintensiteiten en -kleuren:

Flexibele helderheden

Flexibele kleuren

Perfect licht & maximale flexibiliteit

Ons Loxone Tree assortiment wordt verder uitgebreid met de Loxone LED Spots Tree. Er zijn zowel in- als opbouwspots in WW of RGBW:

LED Opbouwspot Tree WW

De opbouwvariant van onze Tree LED Spots WW met 10% meer lichtopbrengst en een kleurtemperatuur van 3.000 Kelvin. Dankzij het innovatieve magnetische montagesysteem zijn deze spots verrassend snel te installeren.

LED Opbouwspot Tree RGBW

Deze stijlvolle LED opbouwspots zorgen voor stijlvolle gekleurde verlichting, gaande van rood en groen tot blauw en alles tussenin. Er zijn tevens aparte LEDs voor warm wit licht.

LED Inbouwspot Tree WW

Onze LED inbouwspot Tree WW zorgt met een kleurtemperatuur van 3.000K voor een warm wit licht en een extra huiselijke sfeer. Deze spots zijn bruikbaar in elke kamer.

LED Inbouwspot Tree RGBW

Gekleurd licht of warm wit? Met deze LED Inbouwspot Tree RGBW is het allemaal mogelijk. En dankzij de Tree-technologie zijn deze lampen eenvoudig te installeren.

Kwaliteit uit Oostenrijk

Deze LED spots werden speciaal voor Loxone Smart Homes ontwikkeld door ons Competence Center. We hebben de meest geavanceerde LED-technologie gebruikt. Daarnaast werd er van in het begin rekening gehouden met het thermisch beheer. Het passieve koelsysteem zorgt voor een langere levensduur, die overeenkomt met 25.000 branduren (dat is ongeveer 25 jaar bij een gebruik van 2,7u/dag). Een ander voordeel is de installatie in recordtijd dankzij het magnet mount montagesysteem:

Ik wil meer over LOXONE weten