Q-Home opent eerste Flagship Showroom

Steffi De Graaf
juli 10, 2020 in Backstage
Het is officieel: zaterdag 4 juli 2020 staat in de geschiedenisboeken van Loxone geschreven! Q-Home opende immers de eerste Flagship Showroom in de Benelux. Met trots blikken we kort terug op deze dag en hopen we dat jullie net zoals in de Loxone demowoning, binnenkort ook massaal Experience Tours boeken in deze prachtige Showroom.

Zaterdag 4 juli om 11u30. In de gemeente van de paardensport en Waregem Koerse zetten Kurt Vanryckeghem, Burgemeester van Waregem, Remko Van der Veken, zaakvoerder Q-Home en Daniël Van Dessel, CEO Loxone Benelux de schaar in het groene openingslint. Zo openden ze officieel de eerste Flagship Showroom van België, Nederland en Luxemburg. Na een korte speech werd er geklonken op een mooie en succesvolle samenwerking. Een samenwerking die ervoor zal zorgen dat nog meer mensen zullen kunnen genieten van een echte totaaloplossing in woon- en gebouwautomatisering.

Rondleiding in Showroom met een glaasje bubbels

Na het doorknippen van het groene lint, gaf Remko in kleine groepjes een korte rondleiding doorheen de Showroom. Dit leverde alvast heel wat ‘wauws’ en ‘oohs’ op. Triggers genoeg om eens een volledige tour te volgen dus. Een glaasje cava en een hapje mochten ook in deze bizarre tijden niet ontbreken. Compleet Coronaproof hieven 30 familieleden en zakenrelaties het glas. We maakten een kort filmpje over dit event. Kijk je even mee? 

Slim pareltje

In volle lockdown toverde het Q-Home team een leegstaand gebouw om tot een slim pareltje in dé gemeente van de paardenkoersen. Niet altijd even evident met bouwmaterialen die niet altijd in voorraad waren, de combinatie met een jong gezin en zoveel meer.

Al dat harde werk met vaak nog avondlijke uurtjes heeft geleid tot een knap resultaat dat zeker gezien mag worden. Een knappe prestatie die getuigt van lef, ondernemerszin en doorzettingsvermogen waar niet alleen menig familielid, maar ook wij als fabrikant enorm fier op zijn. Q-Home doet zijn naam als Flagship Partner volledig eer aan. 

De idee om een showroom op te starten was er al sinds augustus 2019. Het is voor Q-Home een zeer belangrijke en omvangrijke investering, waar dus de nodige tijd over is gegaan. Op het moment dat alles getekend was, en de plannen rond waren, brak Corona uit. Maar het is net belangrijk om in deze periode je voor te bereiden en niet in je schulp te kruipen maar vooruit te kijken. We wilden zaaien om in de toekomst te kunnen oogsten. We willen immers dé referentie worden in Oost- en West-Vlaanderen. Daar zullen we de komende periode nog verder aan bouwen. Daarnaast willen we ons ook extra richten op bouwprojecten. Het is onze visie om alle mensen die een huis zetten, op zijn minst te kunnen laten nadenken over automatisatie. Met de complexiteit van alle technieken, heb je iets nodig om je in je woning comfortabel en vrij te laten leven. 

Remko Van der Veken

Zaakvoerder, Q-Home

Neem gerust een kijkje in de fotogalerij hieronder:
Foto’s door ©Studiovision.be 

Loxone Flagship Partner

Een Flagship Partner is de nummer één als het gaat om de realisatie van Loxone projecten. Hun status staat voor perfectie, een uitgebreide vakkennis en de hoogste kwaliteit. Q-Home is daarnaast een referentie in energiemanagement en thuisbatterijen. 

Proficiat aan het Q-Home team met Remko, Kim, Arno en Andreas, en aan iedereen die (on)rechtstreeks meehelpt en heeft meegeholpen aan dit verhaal. 

– Special Tip –

De Loxone
Experience Tour


Q-Home schiet vanaf 11 juli 2020 officieel uit de startblokken met infosessies op maandagen, woensdagen en zaterdagen. Concrete data en uren vind je in de boekingmodule. Infosessies in het Frans zijn mogelijk na afstemming.  Maak kennis met Loxone en thuisbatterijen. 

Q-Home, Eikenlaan 98, Waregem, België 
Op een halfuurtje rijden van Gent en de Waalse grens
Op een uurtje rijden van Knokke-Heist en de Nederlandse grens

Ik wil meer over LOXONE weten