’s Werelds eerste intelligente pakket- en brievenbus

Steffi De Graaf
juli 2, 2020 in Technology
Samen met Paketsafe hebben we de eerste intelligente pakket- en brievenbus ontwikkeld. Volledig geïntegreerd in het Loxone systeem worden jouw klanten via de Loxone App op elk moment geïnformeerd over de bezorging en verwijdering van post, kranten en pakketten. Mislukte leveringspogingen behoren tot het verleden.

Pakketsafe Air pakketbus met brievenbusmodule –
perfect voor thuis, in wooncomplexen of commerciële projecten

In maart van dit jaar stond het jonge bedrijf Paketsafe op het ProSiebenpodium van “Das Ding des Jahres”. De twee oprichters van het bedrijf, Thomas en Josef Singer, presenteerden hun productinnovatie, de Pakketsafe Air pakketbus, en haalden de finale. De Pakketsafe Air is de intelligente pakjesbus met Loxone integratie.

Thomas en Josef Singer ontwikkelden deze pakketbus verder en voegden een brievenbusmodule toe: de pakket- en brievenbus was geboren. Net als zijn kleine broertje kan de pakket- en brievenbus naadloos worden geïntegreerd in het Loxone systeem. Uitgerust met de Loxone Air technologie, profiteren jouw klanten van een betrouwbare melding via de Loxone App wanneer post, de krant of pakketten worden afgeleverd en verwijderd. Mislukte bezorgpogingen, controles van de brievenbus of het vervelende heen en weer gerij naar het postkantoor behoren tot het verleden.

Een afgebakende ruimte voor pakketten is vooral belangrijk op het gebied van meerpartijengebouwen, wooncomplexen en commerciële projecten. Een geïntegreerde brieven- en pakketoplossing is eigentijds, verhoogt de woonkwaliteit en verhoogt de waarde van het onroerend goed. De Paketsafe Air pakket- en brievenbus is beschikbaar als een compact en flexibel pakket- en brievenbussysteem dat al is voorbereid voor eenvoudige montage en installatie. Het modulaire ontwerp maakt de installatie bijzonder snel.
Josef Singer

Uitvinder en oprichter, Paketsafe

Bestel nu de pakket- en brievenbus voor jouw projecten. Lees alle details over Loxone integratie in onze shop.

Een sterke samenwerking: Paketsafe en Loxone

Het Loxone systeem biedt talrijke interfaces voor de integratie van producten van derden in de huis- en gebouwautomatisering. Daarom zijn we des te meer blij dat we in Paketsafe een sterke partner hebben gevonden om onze Loxone Partners nog een sterk argument in de verkoopgesprekken te kunnen geven.

Vroeger was ik trainer voor het programmeren in de autoproductie. Daar werd ik vaak door de deelnemers gevraagd of ik hen de Loxone programmering kon leren. Zo ben ik me bewust geworden van Loxone. Toen Josef en ik het idee met de pakketbus ontwikkelden, was het voor ons duidelijk dat we ons product wilden integreren in de Loxone sturing. We hebben een video opgenomen en naar het Loxone management gestuurd – de rest is geschiedenis. De samenwerking met Loxone is voor ons leuk en plezierig. Ondertussen woon ik zelf in een Loxone Smart Home. Met een pakket-en brievenbus natuurlijk.
Thomas Singer

Uitvinder en oprichter, Paketsafe

19308

Ik wil meer over LOXONE weten