Loxone Shading Actuator Air: Grenzeloze flexibiliteit voor elke vorm van zonwering

Bertien Van Peer
oktober 17, 2017 in Technology
Met trots presenteren wij u vandaag de nieuwe Shading Actuator Air. De Shading Actuator Air maakt een snelle en eenvoudige integratie mogelijk van zonweringmotoren in een Loxone Smart Home.
Of het nu gaat om elektrische rolluiken, jaloezieën of luifels, met de nieuwe Shading Actuator Air integreert u in een paar stappen uw zonwering in een Loxone Smart Home.
Collage Beschattung

GESTANDAARDISEERDE HIRSCHMANN STEKKER

Dankzij de gestandaardiseerde STAS 3/STAK 3, ook bekend als de Hirschmann stekker, integreert u in een handomdraai nagenoeg elke vorm van zonweringsmotoren in een Loxone Smart Home. De waterdichte plug-in wordt eenvoudig aangesloten tussen de toevoerleiding en motor en is betrouwbaar beveiligd met de geïntegreerde halterklemmen.

De waterdichte plug-in zorgt bovendien voor een betrouwbare en duurzame functie.

“Overigens is de Shading Actuator Air naast zonweringen ook geschikt voor andere toepassingen, zoals bv. het schakelen van buitenverlichting of een tuinpomp. Dit dankzij de twee individueel regelbare relais 2x5A en de beschermingsklasse IP 54 (splashproof).”

VOLLEDIG AUTOMATISCHE
HERKENNING
VAN EINDPOSITIES

De nieuwe Shading Actuator Air herkent de eindposities van uw zonwering volledig automatisch. Dit betekent niet alleen een aanzienlijke tijdsbesparing bij de ingebruikname, maar bespaart u ook tijdrovende recalibraties van de reistijden. Dankzij de volledig automatische herkenning van de eindposities herkent u onmiddellijk de actuele positie in uw visualisatie.

U vindt technische details in onze webshop:

Laten we praten over uw Smart Home

Overtuigd? Laten we dan over uw Smart Home praten. Wij beantwoorden graag uw vragen over het leven in een Loxone Smart Home en helpen u de perfecte Loxone Partner te vinden.

Ik wil meer over LOXONE weten