Loxone Benelux gaat er tijdens de kerstperiode even tussenuit


december 13, 2017 in Backstage

Net zoals u, zijn wij bij Loxone ook al helemaal in kerststemming. Om 2018 met volle krachten te starten en ons opnieuw elke dag in te zetten, gaan we er tijdens de kerstperiode eventjes tussenuit.

Het Loxone Benelux kantoor zal sluiten van maandag 25 december 2017 tot en met maandag 1 januari 2018.
Onze collega’s in Oostenrijk nemen iets langer vakantie, nl. van maandag 25 december 2017 tot en met vrijdag 5 januari 2018. Zij vangen terug aan op maandag 8 januari 2018.

Bestellingen

Indien u producten nodig heeft voor Kerstmis, gelieve ervoor te zorgen dat u deze ten laatste op dinsdag 19 december geplaatst heeft.

Bestellingen die u op vrijdag 22 december in de voormiddag plaatst, zullen die dag nog uitgestuurd worden. Hou hierbij wel rekening met een langere leveringstermijn omwille van feestdagen.

Bestellingen die hierna geplaatst worden, maar ten laatste op woensdag 27 december, zullen nog op 28 december uitgestuurd worden. Bestellingen die later geplaatst worden, zullen verzonden worden vanaf onze collega’s in Oostenrijk het werk terug hervatten, nl. vanaf maandag 8 januari.

Technische support

Tijdens de eerste week van de kerstvakantie is er geen telefonische support mogelijk. Bij dringende vragen, gelieve dan een ticket aan te maken, we proberen deze zo snel mogelijk te behandelen. U kunt ook steeds onze documentatie raadplegen voor technische info.

Andere vraag? Gelieve dan steeds het volgende e-mailadres te gebruiken: [email protected]

Vanaf dinsdag 02/01 staan onze collega’s van Loxone Benelux opnieuw voor u klaar!

Ik wil meer over LOXONE weten