Hip hip hoera, Loxone Benelux is er 3! We blikken even terug op het afgelopen jaar …

Steffi De Graaf
mei 17, 2018 in Backstage

Hoera, onlangs bliezen wij drie kaarsjes uit! Wat gaat de tijd toch snel. We blikken even terug op een succesvol en leuk jaar. Loxone Benelux werd immers een belangrijke speler binnen de Loxone structuur, iets om heel fier op te zijn! Ook is ons team versterkt door twee top collega’s en hebben we veel vooruitgang geboekt het afgelopen jaar.

Maar eerst blaast onze CEO, Daniël, nog even de kaarsjes uit. Of hij probeert dit althans 🙂

Een terugblik in cijfers

Particulieren

Loxone Partners

Opleidingsdagen

Onze demowoning opende vorig jaar in mei voor het grote publiek. Ondertussen hebben al meer dan 600 particulieren het leven in een Loxone Smart Home zélf beleefd. Wil jij zelf ook weten hoe woonautomatisering jouw leven eenvoudiger maakt? Boek dan nu jouw gratis infosessie!

Op een jaar tijd hebben wij meer dan 100 partners mogen verwelkomen. Dankzij meer dan 30 opleidingsdagen hebben wij er dus een heleboel Loxone Experts bij. Maar goed ook, want de vraag naar een Loxone Smart Home blijft stijgen. Verder zijn het afgelopen jaar heel wat scholen opleiding komen volgen om zo de nieuwste generatie bekend te maken met ons eigentijds woonmodel.

Hallo, mijn naam is …

Ons team is uitgebreid met twee fijne collega’s. Leroy staat vanaf nu klaar om onze Loxone Partners bij te staan en onze collega Charlotte versterkt het marketing team van Loxone Benelux. Ze stellen zich graag even aan jullie voor:

Hallo, ik ben Leroy! In het middelbaar heb ik gekozen voor een opleiding tot elektricien en al snel werd duidelijk dat ik mezelf wou gaan verdiepen in de wereld van automatisatie. Na mijn studies ben ik op zoek gegaan naar een job in deze sector. Tijdens deze zoektocht ben ik Loxone tegengekomen. Ik ben in een heel jong team beland waarin ik mezelf volledig kan ontplooien. Hier kwam mijn interesse voor automatisatie zeker van pas. Intussen is deze interesse verder verfijnd en spits ik me volledig toe op smart homes. Bij Loxone bied ik technische ondersteuning voor onze partners. Een heel aangename job met veel variatie! Het is al een grote leerschool geweest. Intussen vul ik de dagen met het maken van deals en leads, het begeleiden van partners en het opvolgen van projecten.

Leroy

Partner Support, Loxone Benelux

Vandaag dag op dag 2 maanden in dienst. Time flies when having fun. 

Hi, ik ben Charlotte, 24 jaar en Online Marketeer bij Loxone Benelux.
Met mijn twee bachelors in de afstudeerrichtingen International Management Assistent en Digital Media Manager kan ik met mijn talenknobbel en passie voor al het digitale hier zeker terecht. Je zal mij dan ook niet vaak aan de lijn horen of een mail van mij zien passeren. Mijn habitat is de sociale media, online advertentiekanalen en video’s.

Mijn favoriete functie
Eind deze maand treedt de nieuwe privacywetgeving in werking. Dit zal uitdagingen brengen voor alle afdelingen. De privacy respecteren is niet alleen belangrijk in mijn beroepsleven, maar vind ik in mijn privéleven ook een cruciale rol spelen. Het zal je dan ook niet verbazen dat een van mijn lievelingsfuncties van Loxone de veiligheid is.

Charlotte

Online Marketeer, Loxone Benelux

Bij Loxone Benelux hebben we een heel leuk team en om onze teamspirit nog wat meer te versterken, staan er natuurlijk ook leuke uitjes op het spel.

Zo zijn we in april op bezoek geweest bij onze zusteronderneming in Duitsland. Daar hebben we samen met nog enkele andere dochterondernemingen de allernieuwste demowoning van Loxone bezocht. Het was de moeite 🙂 !

Een heel mooie demowoning waarin alle functionaliteiten van een Loxone Smart Home getoond worden. Net zoals bij ons, zullen hier heel veel geïnteresseerden de revue passeren om zo zelf te ontdekken hoe we dankzij woonautomatisering meer tijd vrij krijgen voor de belangrijke dingen in het leven. Zo vervullen we onze visie “50.000 handelingen minder, meer tijd voor het leven”.

Wat valt er hier allemaal te ontdekken? Mooie lichtstemmingen, ruimtes die steeds de juiste comforttemperatuur hebben, een intelligente sauna, zonwering die de woning koel houdt in de zomer en zoveel meer!

Ook is er een ruime opleidingszaal waar onze toekomstige Duitstalige Loxone Partners échte Loxone Experts zullen worden.

Ook ‘s avonds genoten onze vrouwelijke collega’s van een terrasje met een geweldig uitzicht en tijdens de terugreis werd er even niet aan onze lijn gedacht 🙂

Op naar de toekomst!

Tegen 2020 wil Loxone wereldleider worden in Real Smart Homes en samen met alle Loxonauten zijn we al aardig op weg.
Veni, vidi, vici? Zeker. Want een Real Smart Home gaat nu eenmaal terug naar de kern van het verhaal: de eenvoud van wonen!

Wij zijn ervan overtuigd dat we onze doelstelling gaan verwezenlijken, maar wees niet bang, eens de doelstelling bereikt, stopt het daar niet voor ons. Loxone is innovatief, gebruiksvriendelijk en vooral ook voor iedereen. Wij zetten alleszins volop mee onze schouders om tegen 2020 wereldleider in Real Smart Homes te worden!

Wil jij ook graag deel uitmaken van de slimme en wondere wereld van Loxone? Bekijk dan nu snel onze openstaande vacatures!

19308

Ik wil meer over LOXONE weten