De Nieuwe Ruimte Modus voor uw Tablet is er!


december 17, 2015 in Technology

In onze nieuwe Loxone Smart Home App 6 hebben we een prachtige, eenvoudige interface voor iPads en Android tablets voorzien. Noem het gerust de nieuwe standaard op het vlak van Smart Home bediening. De naam? Ruimte Modus!

Ruimte Modus: alles aan uw vingertip

De Ruimte Modus verandert de manier waarop u uw Smart Home bedient. In deze modus heeft u alle belangrijke kamerfuncties bij de hand. Daarnaast ziet u meteen alle meldingen. Met de Ruimte Modus wordt uw tablet gratis omgetoverd in een bedieningscentrale die zowel aan de muur als op de sofa doet wat hij moet: u absolute controle geven over uw woning.

Leer meer via deze video

loxone room mode startscherm

Startscherm: alle belangrijke kamerinformatie- en functies in één oogopslag. Bedien ook uw muziek rechtstreeks vanuit het startscherm.

room mode audio

Audio: hier vindt u de kamerfavorieten van uw Loxone Music Server.

room mode temperatuur

Temperatuur: toont de huidige kamertemperatuur en laat een snelle activering van de temperatuurtimer toe.

room mode verlichting

Verlichting: kies snel de gewenste lichtscène.

room mode zonwering

Zonwering: bedien uw zonwering (individueel of in groep) of selecteer de automatisch modus.

room mode weer

Weer: zie accurate weersinformatie- en voorspellingen via de Loxone Weather Service.

room mode meldingen

Meldingen: in Ruimte Modus worden belangrijke meldingen meteen weergegeven.

room mode eco modus

Eco Mode: wordt de app niet gebruikt, dan wordt automatisch de Eco Mode ingeschakeld. Het gedimde scherm zorgt voor een lager energieverbruik en vermijdt verblinding in het donker. De belangrijkste info en functies zijn steeds zichtbaar!

 

App updaten en Ruimte Modus activeren

De Ruimte Modus is een gratis update die in de Loxone App 6 te vinden is. Vergeet niet om deze functie eerst te activeren.

Nieuw: voor tablets geoptimaliseerd

We hebben onze tablet-interface volledig herwerkt om de extra schermruimte optimaal te benutten. Zo kan u uw Smart Home via een tablet nog sneller en eenvoudiger bedienen.

loxone-smart-home-6-0-hd-app2

Andere nieuwigheden

Verder werden het ontwerp en de bruikbaarheid van de app verbeterd. We hebben onder andere de bediening van de verlichting, muziekzones en timers vereenvoudigd.

Nu gratis downloaden

De nieuwe Loxone App 6 is volledig gratis te downloaden via de Apple AppStore en Google Play Store.

appstore-button      google-play-button

De nieuwe web interface. Inclusief auto-update!

Loxone-App6-Webinterface

Naast de Loxone app hebben wij ook de web interface een update gegeven. De web interface maakt nu gebruik van hetzelfde ontwerp als de app. Ook de nieuwe Ruimte Modus is beschikbaar! De update van uw web interface gebeurt via auto-update.

Voor de auto-update heeft u Loxone Config 7.1 of hoger nodig. Om de nieuwe web interface te gebruiken, is een manuele reboot van de Miniserver nodig na de installatie. Meer over de auto-update >

Ik wil meer over LOXONE weten