Loxonauten in kerststemming: kerstsluiting 2018

Steffi De Graaf
december 11, 2018 in Backstage

Koude temperaturen, lichtjes in de boom en een hemelse biscuitgeur doen vermoeden: Kerstmis staat voor de deur. Zoals elk jaar gebruiken wij als Loxonauten deze periode om even te pauzeren. Binnenkort laten we een spannend jaar vol successen, verrassingen en nieuwe samenwerkingsverbanden achter ons en starten we met volle krachten aan een beloftevol 2019.

Het Loxone Benelux kantoor zal sluiten van maandag 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019. De Loxone Benelux collega’s vangen het werk terug aan vanaf woensdag 2 januari 2019.
Onze collega’s in Oostenrijk nemen iets langer vakantie, nl. van maandag 24 december 2018 tot en met vrijdag 4 januari 2019. Zij vangen terug aan op maandag 7 januari 2019.

Bestellingen

Indien u producten nodig heeft voor Kerstmis, gelieve ervoor te zorgen dat u deze ten laatste op maandag 17 december geplaatst heeft.

Bestellingen die u op vrijdag 21 december 2018 in de voormiddag plaatst, worden die dag normaal nog uitgestuurd. Hou hierbij wel rekening met een langere leveringstermijn omwille van feestdagen.

Tijdens onze afwezigheid kunt u zoals gewoonlijk uw bestellingen plaatsen in onze webshop. Om de wachttijd te verkorten, zullen we tijdens de kerstperiode nog één extra verzenddag inlassen. 

Vanaf maandag 7 januari 2019 zijn onze collega’s in Oostenrijk terug op post en worden de bestellingen opnieuw zoals gewoonlijk verstuurd.

Technische support

Van 24 december 2018 tot en met dinsdag 1 januari 2019 is er geen telefonische support mogelijk. Wij verwijzen graag naar onze documentatie voor technische info.

Bij dringende vragen, raden wij u aan om uw vertrouwde Loxone Partner te contacteren of u kunt steeds een ticket aanmaken. Hou er rekening mee dat gedurende deze periode een voortdurende opvolging niet mogelijk is, maar we proberen uw ticket zo snel mogelijk te behandelen.

Andere vraag? Gelieve dan steeds het volgende e-mailadres te gebruiken: [email protected]

Vanaf woensdag 02/01/2019 staan onze collega’s van Loxone Benelux opnieuw voor u klaar!

Al onze collega’s van het Loxone Benelux team wensen u een zalig kerstfeest en een gelukkig nieuwjaar! We kijken er naar uit om samen met jullie in 2019 nog meer Real Smart Homes te creëren!
19308

Ik wil meer over LOXONE weten