Tijdens Batibouw openen wij onze demowoning op zaterdag 24/02 en zaterdag 03/03

Bertien Van Peer
februari 14, 2018 in Backstage
Aangezien het voor ons heel moeilijk is om onze visie van woonautomatisering te tonen op een stand op Batibouw, openen wij op zaterdag 24 februari 2018 en zaterdag 3 maart onze deuren om jullie te ontvangen in onze demowoning.

Tijdens gratis infosessies komen jullie alles te weten over de functionaliteiten van een Loxone Smart Home. Onze medewerkers tonen jullie hoe een Loxone standaard woning functioneert en zo jaarlijks meer dan 50.000 handelingen overneemt van haar bewoners.

Praktisch

Hoe ziet het verloop van een infosessie eruit? Eerst krijgen jullie kort een woordje uitleg over Loxone zodat jullie een idee krijgen wie wij zijn. Daarna leidt één van onze collega’s jullie rond in ons demo appartement. Let wel, tijdens deze infosessies gaat het vooral over de toepassingen en functionaliteiten, niet over de techniek erachter. Na de rondleiding heb je tijdens een hapje en een drankje nog de mogelijkheid om vragen te stellen aan onze medewerkers.

Een infosessie duurt circa 90 minuten.

Adres:
Gebroeders Van Raemdonckstraat 1 b/c
2560 Nijlen

BELANGRIJK:
Wij starten stipt op de aangegeven uren die hieronder vermeld worden. Gelieve tijdig aanwezig te zijn aangezien het groepssessies zijn.

Korte presentatie
Loxone Benelux

Wie zijn we?
Wat doen we?
Wat is onze visie?

Circa 15 minuten

Rondleiding
demo appartement

Informatie over hoe een
Loxone Smart Home werkt.
Functionaliteiten worden getoond.

Circa 45 minuten

Mogelijkheid tot
vragen stellen

Q&A moment met onze
medewerkers tijdens
een hapje en een drankje.

Circa 30 minuten

Tijdstippen infosessies

Je kan jezelf inschrijven voor volgende infosessies via onderstaand inschrijvingsformulier. Wij hanteren een maximum aantal personen per infosessie, dus wees er tijdig bij. Volzet is volzet.

Bedankt voor al jullie inschrijvingen! 
Voor diegenen die net iets te laat waren: onze infosessies tijdens de week staan nog steeds voor jullie open: inschrijvingen kunnen via deze link.

Zaterdag 24 februari 2018: volzet
Zaterdag 3 maart 2018: volzet

Ik wil meer over LOXONE weten