Novinka: Loxone IR Control Air – jakékoliv zařízení ovládané přes IrDA!


18 prosince, 2014 in Technologie

S Loxone IR Control Air máte možnost ovládat Vaše zařízení přes infračervené signály. Ovládejte v chytrém domě všechny Vaše zařízení jako je televize, klimatizace přes infračervené rozhraní a mnohem více díky bezdrátové technologii Loxone Air!

Loxone IR Control Air

Integrace IR zařízení pro chytrý dům

S Loxone IR Control Air můžete jednoduše a snadno integrovat do Vaší chytré domácnosti ovládání zařízení přes infračervené příkazy – od ovládání klimatizace, multimediálních zařízení a mnoho dalšího.

Jednoduché použití

Snadné použití zařízení, které se používají pro ovládání přes infračervené rozhraní: Například spuštění světelné scény “Kino”, která automaticky vypne osvětlení a zapne všechny potřebné multimediální zařízení. Potom už nestojí nic v cestě, abyste si mohli užít zážitek při sledování oblíbeného filmu.

Inteligentní automatizace

S integrací v Loxone chytrém domě je možné ovládat IR zařízení v úplně nové dimenzi. Už nebude potřeba používat velké množství dálkových ovladačů.

IR ovládání Vám umožní například i aktivaci časově řízené klimatizace.

Ovládaní Vašeho domu pomocí dálkového ovladače

S Loxone IR Control Air si můžete vytvořit perfektní nástroj pro dálkové ovládání. Jednoduchým příkazem můžete současně zapnout osvětlení a spuštění televizoru nebo přepínat mezi různými světelnými scénami.

Získejte všechny informace o našem novém produktu Loxone IR Control Air!

Více informací Koupit CZ Koupit SK

Máte další otázky?

Zanechejte nám komentář – velice rádi Vám odpovíme jak zde v blogu, tak i na sociálních sítích. Rádi Vám však na otázky odpovíme i osobně.

Pomoc při plánování Vašeho projektu

Chcete, aby Vám neunikla žádná novinka? Přihlaste se k odběru našeho infomailu.

Přihlásit

Chci být informován o novinkách