Nový: Belimo Tree & Air


10 listopadu, 2022 in Technologie

Doposud bylo nutné produkty Belimo integrovat pomocí šablon v Loxone Library. Nyní je připojíte mnohem jednodušeji a máte téměř neomezený výběr.

Společnost Belimo je lídrem na trhu ve vývoji pohonů a komponent pro ovládání MaR systémů. Portfolio výrobků zahrnuje pohony klapek, senzory, měřiče a ventily, s nimiž můžete výrazně zvýšit energetickou účinnost. To zejména v průmyslovém sektoru. Náš Loxone Campus používá řadu produktů Belimo pro úsporné řízení vytápění, chlazení i větrání.

Kompletní řada inovativních provozních zařízení HVAC – bezproblémově integrovaná do automatizace budov Loxone.

Společnost Belimo nabízí vysoce kvalitní pohony klapek, senzory a regulační ventily, které jsou bezproblémově integrovány do automatizace domů a budov Loxone prostřednictvím nových produktů Belimo Tree a Belimo Air.

Belimo aktor
Pohony

Pohon klapek Belimo zajišťuje spolehlivost a nižší spotřebu energie.

Belimo Sensor
Senzory/měřiče

Senzory a měřiče HVAC od Belima poskytují spolehlivá a přesná měření.

Belimo Ventil
Regulační ventily

Ventily Belimo poskytují optimální řešení pro regulaci průtoku.

Belimo & Loxone – pro vyšší energetickou účinnost budov

Budovy jsou zodpovědné za přibližně 40 % celosvětové spotřeby energie. Hlavními spotřebiči jsou obvykle systémy vytápění, chlazení a větrání. Díky inteligentní automatizaci inovativních výrobků Belimo výkonným systémem energetického managementu Loxone dosáhnete maximální energetické účinnosti a ulevíte tak účtům i životnímu prostředí.

Belimo senzory
Na obrázku je malé zařízení Belimo Tree & Air, má na sobě svorky pro připojování kabelů a jeden kabel, který slouží ke komunikaci s produkty Belimo.

K čemu přesně je nový produkt?

Belimo Tree & Air je kompaktní brána, do které můžete připojit až 16 produktů Belimo. Ty poskytují důležitá data a možnosti ovládání i velmi rozsáhlých systémů. Tím vznikly nové možnosti automatizace různých projektů a výrazně se zjednodušila a urychlila práce. Více o tom níže.

„Rozhodli jsme se podporovat sběrnici MP-Bus společnosti Belimo, protože zajišťuje maximální flexibilitu v každém projektu. Díky přímé integraci je připojení produktů otázka chvíle. S touto novinkou nabízíme cenově nejvýhodnější a nejlepší řízení MaR systémů.“

Andreas Hetzendorfer

CPO, Loxone

Rychlá instalace?

Jak můžete vidět ve videu, je to opravdu otázka vteřin. Náš produkt se sám přiřadí do systému, bez zadávání jakýchkoli parametrů. Připojování samotných prvků Belimo funguje stejně. Případně můžete zadat jejich adresu.

Kabel na horní straně zařízení Belimo Tree & Air slouží pro komunikaci MP-Bus. Připojuje se pomocí svorky. Protože připojení k MP-Bus je oranžové, označili jsme tento kabel vlaječkou, aby nedošlo k záměně s vodičem pro napájení.

Na obrázku je malé zařízení Belimo Tree & Air z jiného úhlu, má na sobě svorky pro připojování kabelů a jeden kabel, který slouží ke komunikaci s produkty Belimo.

Ptejte se zdarma

Prokonzultujte s námi váš projekt nebo se staňte Loxone Partnerem v několika málo krocích!

A
Konzultace projektu zdarma
Zvažuji ve vlastním projektu využít Loxone a rád bych získal více informací.

A
Stát se partnerem
Rád bych se zeptal, v čem spočívá partnerství s Loxone a jak na to.

Konzultace projektu zdarma

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Stát se partnerem

    • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • Hidden
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Chci být informován o novinkách