2013 – Rok Chytrých domů


5 února, 2013 in Know How

Velmi mnoho indicií napovídá tomu, že rok 2013 bude doposud nejvýznamnějším rokem z hlediska automatizační techniky a chytrých domů. Tento fakt jsme mohli zaznamenat i na CES (Customer Electronics Show) v Las Vegas, který se konal na počátku tohoto roku. Tato celosvětově významná událost elektrotechnického směru se letos poprvé nesla ve znamení chytrého bydlení.


2013 - Rok chytrých domůChytré technologie, řídící systémy a podpůrné aplikace překvapili nejednoho účastníka CES. Do této doby byl počet chytrých domů velice zanedbatelný v porovnání s konvenční elektroinstalací, nicméně barometr doby jasně ukazuje směrem chytrého bydlení a výrazně se vrývá do povědomí všech vrstev populace. Stále více lidí přemýšlí o chytrém bydlení a na druhou stranu se řada firem snaží naskočit na rozjetý vlak domácí automatizace, na kterém již Loxone získává nějakou dobu cenné zkušenosti.

 

Každopádně není všechno zlato co se třpytí a ne každý výrobce sdílí naše vize o jednoduchém, snadno rozšiřitelném a cenově dostupném řešení pro chytré domy.

Místo toho je možné na trhu najít řadu izolovaných řešení a cenově nákladných řešení různých dodavatelů. Jsou ale opravdu chytrá? Co ale zmůže ten nejinteligentnější termostat, když neumí komunikovat s vytápěním nebo chlazením?

Loxone Chytrý dům

Znáte tyto ostrůvky? Máme pro Vás řešení! Loxone Miniserver byl navržen jako centrální jednotka chytrého domu, která integruje všechny tyto ostrůvky do jednoho řešení. Tím docílíte větší efektivnosti, bezpečnosti a cenové dostupnosti rodinného domu jako celku.
Nebudete již nikdy potřebovat 100 aplikací na ovládání každé komponenty v domácnosti a také se nebudete bát ustaraných rozhovorů s Vaším bankovním poradcem.

Váš chytrý dům s Loxone!

Takže jestli si myslíte, že rok 2013 by mohl být rokem, kdy se i Vy ponoříte do automatizace Vašeho domova, zjistěte si předem co vám chytrý dům může s Loxone Miniserverem přinést! Další informace a mnohem více se dozvíte na našich webových stránkách.

Chci být informován o novinkách