La Smart Home
de Loxone

Descobreix la domòtica que ha evolucionat a un altre nivell! 
La solució Loxone permet automatitzar la majoria de tasques relacionades amb la seguretat, l’eficiència energètica i el benestar de la llar. Automatització intel·ligent i control intuïtiu de la il·luminació, àudio multisala, calefacció, seguretat, ombrejat, gestió d’energia i més.

5 raons principals per
una casa intel·ligent

Què té d’especial el sistema Smart Home de Loxone? És fàcil d’usar, assequible i d’aplicació universal. Tots els components funcionen junts a la perfecció i es comuniquen entre ells adaptant-se a les necessitats del dia a dia. La correcta comunicació entre els sistemes de climatització, persianes, llums i àudio, entre d’altres, garanteix una experiència excel·lent per a l’usuari.

I hi ha moltes altres raons per les quals hauries de convertir la teva vivenda en una Smart Home. Hem resumit les 5 principals avantatges per a tu:

50.000 moviments menys, més temps de vida. Loxone Smart Home fa la major part de la feina.

Solució de 360 °: tenim la solució adequada per a cada aplicació.

Més seguretat en tots els aspectes. Des de protecció contra robatoris, més seguretat per als nens fins a la privacitat de les teves dades.

Estalvia fins a un 51% en costos de calefacció i refrigeració. Amb Loxone, la teva llar està perfectament temperat i optimitzat energèticament.

Fàcil de funcionar mitjançant botó o aplicació. Activa llums, cortines, música, … amb només un botó per habitació.

Vols esbrinar més?

La nostra revista Create Automation sobre automatització d’habitatges i edificis t’ofereix 68 pàgines plenes d’inspiració, suggeriments i respostes. Pots trobar edificis espectaculars, valuosos consells, experiències interessants, cares conegudes i molt més.

Una solució completa per la teva vivenda intel·ligent

Una vivenda intel·ligent amb Loxone simplement sap què fer. Ja sigui al matí o a la nit mentre cuines, t’entretens o simplement et relaxes. Reprodueix la música que cada un vol escoltar, fins i tot si és diferent en cada habitació. Crea l’atmosfera ideal amb ambients d’il·luminació. S’assegura que cada habitació estigui sempre a la temperatura perfecte. Tots els aspectes de la teva llar funcionen junts en harmonia per garantir un nivell d’automatització intel·ligent que només és possible amb Loxone.

Solucions intel·ligents també per a cases prefabricades i construcció residencial

Nombrosos fabricants de cases prefabricades de renom confien en la nostra solució de la vivenda intel·ligent, així com diversos promotors immobiliaris. En etapes d’expansió predefinides o planificades individualment per a tu, Loxone també garanteix aquí una comoditat de vida inimitable. Segons les teves necessitats.

Cases prefabricades

Fabricants de cases prefabricades com Hanse Haus, Hartl Haus, Bé Zenker i molts més ofereixen la tecnologia Loxone Smart Home en els seus projectes com a estàndard. Pregunta-li al teu fabricant sobre la nostra solució de Smart Home i augmenta el confort de vida a la teva nova llar.

Promocions immobiliàries

Ja s’han implementat nombrosos projectes de construcció residencial amb Loxone. D’acord amb les necessitats personals, Loxone garanteix seguretat, comoditat i eficiència energètica en els apartaments individuals. Pregunta al teu promotor sobre la possibilitat d’integració amb Loxone.

El meu moment Loxone

Tinc un bebè i m’encanta l’opció
de desactivar el timbre quan ell dorm.
Si algú truca a la porta,
ho sé perquè les llums fan pampallugues.
Aquest és el meu millor moment Loxone

Tina Schwarzbauer,
27 anys.

 

El meu moment Loxone

“Abans de Loxone no em sentia
tan segura a casa. El meu marit i jo
sabem que la nostra llar ens
alerta si hi ha qualsevol problema”

Margarete Rammel,
60 anys.

Intelligentes Wohnen im Smart Home mit dem Miniserver Go

La major intel·ligència
gràcies al Miniserver

El control dels dispositius i el processament de les lògiques es realitza a través del Miniserver. Imagina’t que casa teva és com el sistema nerviós d’un humà i que el Miniserver n’és el cervell. Ell controla i es comunica amb tots els components que executen les diferents funcions de l’edifici, ja sigui la il·luminació, la climatització o l’ombrejat.

A més, totes les teves dades queden emmagatzemades de forma segura en el Miniserver. Ni s’emmagatzemen en el núvol, ni es divulguen, ni surten a l’exterior: Cloud Free.

 

 

Estàndards & Recomanacions

Una Smart Home no és realment intel·ligent si no sap fer un mínim d’accions, tot permetent a l’usuari una completa automatització de les tasques i així estalviant un temps que sempre és rellevant. Una forma de control fàcil, sense complicacions, forma part, també, d’allò que anomenem Real Smart Home.

Estàndards & Recomanacions

Una Smart Home no és realment intel·ligent si no sap fer un mínim d’accions, tot permetent a l’usuari una completa automatització de les tasques i així estalviant un temps que sempre és rellevant. Una forma de control fàcil, sense complicacions, forma part, també, d’allò que anomenem Real Smart Home.

Vols saber més sobre Loxone?

Ets instal·lador o integrador?

Si estàs interessat en implementar aquesta tecnologia en els teus projectes i oferir una automatització potent, fiable i competent als teus clients, contacta amb nosaltres perquè et puguem explicar com ser Partner.

Arquitecte, prescriptor?

Amb Loxone s'obren les possibilitats. Parlar de tecnologia als edificis és ara més flexible i adaptable que mai, troba més informació al següent enllaç i contacta amb nosaltres.

Usuari final?

Si vols gaudir d'un sistema intel·ligent a casa o a l'oficina, i creus que Loxone és la teva solució, contacta amb una empresa Partner de Loxone perquè pugui assessorar-te en el teu projecte i el faci realitat.