Estàndards i recomanacions
de Loxone

Recomanem estàndards clars per tal que les Smart Homes, edificis residencials, hotels i similars puguin adaptar-se idealment a les necessitats dels residents. Aquests poden lliurar-te de fins a 50,000 processos o tasques cada any i, al mateix moment, millorar la comoditat, la seguretat i l’eficiència energètica. Basant-nos en l’experiència de milers d’instal·lacions i projectes de Loxone, hem definit pautes simples i recomanacions molt clares.

Els imprescindibles
a cada habitació

Funcions pel control intel·ligent de qualsevol edifici:

Detecció de presència

La presència de persones té una gran influència en el comportament de la sala o habitació en quant a il·luminació, seguretat, calefacció. Per tant, recomanem com a mínim un  detector de presència a cada habitació.

El control
més simple

Tot funciona automàticament de la manera que toca. Quan les teves necessitats canviïn, recomanem un  element de control manual a cada habitació per a ajustar la il·luminació, l’ombrejat o la música quan sigui necessari.

Control de temperatura i clima

La temperatura ambient adequada contribueix significativament a la comoditat en la teva pròpia casa o edifici. Un simple   polsador tàctil, amb sensor de temperatura i humitat incorporat, és imprescindible.

Ventilació
intel·ligent

L’aire que t’envolta afecta al teu benestar i a la teva salut. Per això, el control de la ventilació ajuda a subministrar automàticament aire fresc quan es necessita.

Detecció d’obertura portes i finestres

Depenent de l’estat de les portes i finestres – monitorejades pels contactes de portes i finestres – l’edifici sabrà com respondre en quant a la calefacció, la seguretat i més.

Loxone
App

La potent Loxone App ofereix un control instantani a l’abast de la mà. Ja sigui des d’una tablet o d’un Smartphone, des de qualsevol lloc. Les notificacions Push t’alerten immediatament sobre qualsevol contratemps.

Estàndard de
polsadors Loxone

Menys polsadors, més claredat: aquest és el lema de l’estàndard de polsadors de Loxone. Dissenyant polsadors amb menys botons, per a les funcions que es necessiten més sovint.

Un sol clic

Només tocant la gran àrea central canviarà l’ambient o escena d’il·luminació. Tocant la cantonada superior o inferior esquerres pujarà o baixarà les persianes, respectivament. Passa el mateix amb el control de la música, tocant la cantonada superior dreta pujarà el volum, i tocant la cantonada inferior dreta el baixarà. 

Doble clic

En sortir d’una habitació, un doble clic al centre és tot allò que necessites per tancar els llums i els dispositius connectats a l’habitació. Si toques dues vegades la cantonada superior dreta pots canviar la font de música. Per a tornar a apagar la música, pots tocar dues vegades a la cantonada inferior dreta.

Triple clic

Un triple clic activa el mode “Casa Off”. Això significa que tot l’edifici entrarà en un mode d’espera apagant-ne els llums, desconnectant els dispositius amb espera de la xarxa i activant el sistema d’alarma. Si això es fa amb un polsador del cantó del llit, s’activa el mode “Nit”.

La resposta a les teves preguntes:
The Real Smart Home Compendium

Què és una Real Smart Home? I quines funcions ha d’incorporar per tal de portar aquest nom?

En el document que et pots descarregar gratuïtament a continuació trobaràs les respostes a aquestes preguntes. Descobreix els beneficis d’una Smart Home i des d’aquí t’avancem que és molt més que encendre un llum des del mòbil.

Un sistema de funcions que t’estalviaran al voltant de 50.000 tasques i moviments manuals en un any, tot deixant-te temps per a altres coses més importants a la vida.

Parlem del teu projecte

Interessat? Aleshores parlem del teu projecte amb tecnologia intel·ligent Loxone. Si tens preguntes sobre com tenir aquest control al teu negoci, contacta amb nosaltres i t'ajudarem.