Lichtscènes voor aangename stemming

Combineer naar wens de lichten in uw woning en stel zo de lichtscènes in voor een behaaglijk gevoel. Lees meer over de realisatie van de individuele lichtscènes met Loxone.

Lichtscènes voor welbevinden

Ontdek de mogelijkheden

Individuele lichtscènes...

Breng uw lichten in scènes. Geheel individueel naar uw wensen.

Voorbeeld: Bij het avondeten wordt het licht per druk op de knop automatisch gedimd en de kleurverlichting wordt actief. ´s Nachts brandt het licht maar met 30 % sterkte - geheel automatisch en energiebesparend!

...in een paar minuten ingesteld

Eenvoudiger gaat niet: Licht inschakelen / dimmen / kleuren instellen en scène opslaan. Via Smartphone of per knopdruk.

Nieuwe lichtscènes kunt u niet alleen via de pc instellen. Dit kan ook via uw Smartphone of zelfs met knoppen. Eenvoudig leermodus activeren, het licht zoals gewenst instellen en met een druk op de knop de scène opslaan!

Eenvoudig te installeren en gebruiken

Lichtscènes eenvoudig installeren en gebruiken

Bij de uitvoering en het gebruik van lichtscènes hechten wij grote waarde aan gebruiksgemak. Lichtscènes laten zich niet alleen met onze configuratie software , de Loxone Apps of Webinterface comfortabel instellen.

 

Daarnaast biedt de lichtsturing met Loxone, de mogelijkheid nieuwe scènes via de leermodus direct per knop in te voeren en op te slaan.

Meer over Loxone Config

Comfortabel besturen

Is het met een klassieke toets, via onze webinterface of met de Loxone Apps - de besturing van al uw lichten en daarmee de activering van uw lichtscènes, laten zich eenvoudig per druk op de knop resp. klik uitvoeren. Zelfs een leerfunctie per knop of app, voor het toevoegen van nieuwe lichtscènes, hebben we in onze lichtsturing geïntegreerd. Lees wat u daarvoor nodig heeft.

Aanbevelingen uit de Loxone Shop

Heel eenvoudig: De Loxone Miniserver als lichtsturingsapparaat en daarbij flexibele uitbreidingen. Lees meer over de componenten die voor lichtsturing nodig zijn.

Loxone Dimmer Extension

Loxone Dimmer Extension

Precies dimmen met de Loxone Dimmer Extension.

Maak meer van uw verlichting - met de Loxone Dimmer Extension! Eenmaal aan de Miniserver aangesloten kunt u alle gemeenschappelijke lichten dimmen, of het nu om klassieke lichten, halogeen of LED gaat!

Naar de webshop

Loxone DMX Extension

Loxone DMX Extension

Talrijke mogelijkheden voor het digitaal besturen van licht.

DMX biedt u vele mogelijkheden voor het intelligente besturen van licht, vooral bij LED-verlichting. Realiseer met onze extension individuele lichtscènes met kleurovergangen, dimmen en meer.

Naar de webshop

Loxone RGB LED Set

Loxone RGB LED Set

Kleurlichtsturing met de Loxone RGB LED Set.

Verkrijg nu ons pakket voor de beste lichtsturing met Loxone. De set bevat 1 DMX Extension, 1 PWM Dimmer en 5m RGB-LED. Met de set en de Loxone Miniserver, bezit u alles, wat u voor LED kleurlichtsturing met Loxone nodig heeft.

Naar de webshop

Meer over dit thema

Hebben we uw interesse gewekt? Ervaar meer over de lichtsturing met Loxone en win alle informatie in die u nodig heeft.

Neem contact met ons op

Mehr zum Thema Loxone Ihr Projekt

Praten over uw project

Uw project

tl_files/loxone/design/images/icons/icon_puzzle.png
Meer over lichtsturing met Loxone

Lichtsturing

tl_files/loxone/design/images/icons/icon_tv.png
Tutorialvideo: Alle informatie over lichtsturing in Loxone Config in onze video.

Video