Opleidingen

Ontdek wat Loxone anders maakt. Volg onze opleidingsessies en word een gecertificeerd Loxone Partner.

Smart Home Opleidingen

We bieden drie verschillende Smart Home opleidingen aan. Tijdens deze opleidingsessies leert u alles over Loxone en Smart Homes, van de basisfuncties tot geavanceerde toepassingen. 

MODULE 1

€69

(excl. BTW)

Leer de basisprincipes en uitgangspunten van het Loxone systeem. U krijgt een uitgebreide inleiding van de configuratiesoftware en leert hoe u een project kan plannen en installeren.

Duur: 4 uur

Meer informatie

MODULE 2

€419

(excl. BTW)

Kom meer te weten over geavanceerde instellingen, datastructuren, complexe configuraties en de programmering van de belangrijkste praktische toepassingen. 

Duur: 2 dagen

Meer informatie

PRAKTIJKDAGEN

€329

(volzet)

Tijdens de praktijkdagen wordt theorie omgezet in praktijk. Samen met onze trainers maakt u een compleet voorbeeldproject, vanaf de planning tot de uiteindelijke configuratie in Loxone Config.

Duur: 1.5 dag

Meer informatie

Pakketprijs

Boek module 1, module 2 en de praktijkdagen samen tegen een extra voordelige prijs!

€729

(excl. BTW)

Locatie en Datums

Onze opleidingen zullen plaatsvinden in het kantoor van Loxone Benelux:  Gebr. van Raemdonckstraat 1 B-C 2560 Nijlen. Houd er rekening mee dat uw plaats enkel verzekerd is indien de betaling ontvangen werd. 

Loxone Benelux

Part 1 (€69)
Maandag 14 november 2016 // 13u - 17u

Part 2 (€419)
Dinsdag 15 & Woensdag 16 november 2016 // 9u - 17u

(voltooiing part 1 verplicht voor deelname)

Praktijkdagen (€329) (volzet)
Donderdag 17 november 2016 // 9u - 17u
Vrijdag 18 november 2016 // 8u - 13u

(voltooiing part 1 en part 2 verplicht voor deelname)
Loxone Certified Partner

Voltooi onze opleidingen en word een gecertificeerd Loxone Partner! Dankzij deze partnerstatus geniet u van allerlei voordelen en kortingen.

Houd er rekening mee dat de certificering enkel kan uitgereikt worden door Loxone Electronics GmbH en haar dochterondernemingen. Cursussen en opleidingen van andere onderwijsinstellingen worden niet geaccepteerd.