Onderneming

Kwaliteitsgarantie

De kwaliteit van onze producten is een centraal aandachtspunt bij Loxone!

Qualitätsgarantie

De Loxone kwaliteitsgarantie

De kwaliteit van onze producten is een centraal aandachtspunt bij Loxone. Niet alleen in de productie van onze eigen producten, of bij de ontwikkeling van onze software tools speelt kwaliteit een centrale rol, maar ook in de selectie van alle aanvullende producten die we opnemen in ons assortiment.

Qualitätsgarantie

Waarom dit zo is, heeft twee zeer eenvoudige redenen:

  • Omdat we het ons, als nieuwe speler, niet kunnen veroorloven om iets van mindere kwaliteit te verkopen.
  • Wij zijn zelf de meest intensieve gebruikers en testen al onze oplossingen. Als kwaliteitsfetisjisten zetten we alleen de beste producten in.

Vijf punten die dit verklaren

Miniserver made in Austria

1. Miniserver made in Austria

We zijn (denken we terecht) trots om te zeggen dat al onze kernproducten "100% Made in Oostenrijk" zijn. Een offshore productie in Azië of in het Oosten was waarschijnlijk op het eerste gezicht goedkoper, maar ten eerste niet langdurig, en ten tweede zou dit niet voldoen aan onze kwaliteitsnormen.

Eigenverantwortung

2. Eigen verantwoordelijkheid

Wij van Loxone nemen graag de verantwoordelijkheid voor onze producten en geven niet graag verantwoording aan externen. Daarom gaat het met al onze producten om 100% eigen ontwikkelingen. Het start bij het besturingssysteem van de Miniserver en gaat verder met de ontwikkeling van hardware tot het ontwerp en de implementatie van alle software tools.

Produkttest

3. Producttest

 

  • Elke ingang en uitgang wordt gecontroleerd en onderworpen aan een aantal schakelingen.
  • De firmware wordt gestart en een testprogramma geladen en opgestart.
  • De software logica wordt onderworpen aan semantische testen.
  • Het resultaat: Van de verscheepte 2000 eenheden werd maar één defect teruggebracht.
Zuerst einsetzen, dann verkaufen

4. Eerst gebruiken - dan verkopen

Bij ons beslist niet de winstmarge of de retorische vaardigheid van een verkoper, over de vraag of een product wordt opgenomen in de Loxone winkel of niet, maar gewoon het feit dat het zich kan bewijzen bij de test en daadwerkelijke gebruik. De meeste van onze aanbevolen producten gebruiken wij tussen onze eigen vier muren.

Weil Kunden es bestätigen

5. Omdat klanten het bevestigen …

De hoogste certificering en 's werelds meest erkende kwaliteitszegel zijn tevreden klanten. Op dit punt willen wij u bedanken voor de talrijke feedback en complimenten, die we sinds het begin hebben mogen ontvangen. Met dank aan alle klanten en partners die aan de Loxone visie deelnemen.