A Loxone bemutatása

Intelligens otthonok mindenkinek: modern, intelligens és költséghatékony! Az egyszerű zsalúziavezérléstől az öntanuló fűtésvezérlésig.

Suchfunktion

Loxone Electronics

A Loxone Electronics vállalatot 2009-ben alapítottuk. Tevékenységünk középpontjában az otthonok vezérlési megoldásainak fejlesztése és gyártása áll. Fő célunk, hogy az épületautomatizálást mindenki számára érdekessé, elérhető árúvá és hozzáférhetővé tegyük.

A Loxone központi eleme

A Loxone épületautomatizálási rendszereinek központi elemét a bruttó 498 euró áron kapható Miniserver jelenti. Az összes konfigurációs és vezérlési szoftvercsomag (Mobil alkalmazás és webes felület) ingyenesen online elérhető.

Loxone Miniserver

Vezetőség

A két üzletvezető: Martin Öller és Thomas Moser szenvedélyesen szereti az intelligens és egyszerű csúcstechnológiás megoldásokat.

CEO: Martin Öller and Thomas Moser

Martin Öller szakterülete az internet és a new média. Az ezredfordulón Öller és egy kollégája alapított egy azóta hírnevet szerzett internetes és network-vállalkozást, és bekerült többek között a Microsoft nemzetközi tanácsadói csapatába is.

Thomas Moser a biometrikus azonosítással foglalkozó piacvezető európai vállalat társalapítója és társtulajdonosa volt, ahol többek között a termékfejlesztés tartozott a felelősségi körébe. Jelenleg ő felügyeli Loxone megoldások műszaki koncepcióját.

Víziónk

„Fiatal, dinamikus, innovatív és modern vállalkozás vagyunk” és hasonló mondatokat ezen az oldalon nem talál.

A mi víziónkat legjobban azok az elgondolások tükrözik, amelyeket az elmúlt években újra és újra megvitattunk, és melyek végül a Loxone Electronics megalapítására ösztönöztek bennünket. Üdvözöljük a másként gondolkodók világában.

Intelligens otthonok mindenkinek

2009-et írunk, a NASA új űrállomást tervez, a CERN-ben minden idők legnagyobb tudományos kisérletén dolgoznak, a felső-ausztriai festői Mühlviertelben pedig három másként gondolkodó ül az asztalnál és csóválja a fejét:

  • Miért olyan bonyolult és költséges egy szaunát távolról bekapcsolni?
  • Miért nem tudom az okostelefonommal a világítást vagy a zsalúziáimat vezérelni?
  • Miért kerülnek az otthonomhoz szükséges érintőpanelek egy kisebb vagyonba, és miért tudnak kevesebbet a számítógépemnél?
  • A legkorszerűbb buszos kialakítás ellenére miért nem dönthetem el a saját házamban magam, hogy melyik lámpát kapcsolom fel, ill. le egy adott kapcsolóval?
  • Miért kerül mindez ilyen sokba?

A Loxone megadja a válaszokat

2015-re a Loxone Electronics piacvezető szerepet fog betölteni a „Home automation / Smart Home” (Épületautomatizálás / Intelligens otthon) területen Európában. „Egyszerűen kezelhető”, „modern” és „elérhető árú” – ezeket a tulajdonságokat mind a partnerek és kereskedők, mind a végfelhasználók a Loxone megoldásokkal kapcsolják össze szerte Európában.