Szolgáltatásunk áttekintése

Az Ön céljai fontosak számunkra. Éppen ezért összeállítottunk Önnek egy átfogó szolgáltatási ajánlatot.

Unser Service im Überblick

Az Ön projektje

Partnerek

Live Chat

Támogatás

Kapcsolat

Menu

Live Chat

Szeretné kérdését egyszerűen, közvetlenül munkatársunknak feltenni? Használja a gyors és egyszerű LiveChat felületet munkatársunkkal való kapcsolatfelvételre!

Live Chat indítása

Szolgáltatásaink Loxone partnereknek

Partnereink a számos előny – például az egyedi vételárak vagy a kezdőkészlet – mellett több szolgáltatást is igénybe vehetnek:

  • Közvetlen támogatás a telepítéssel kapcsolatos kérdésekben
  • Széles körű projektgondozás a megvalósítással kapcsolatos kérdések esetén
  • Loxone oktatás

Legyen a Loxone partnere, és ismerje meg az együttműködés nyújtotta előnyöket!

Legyen a partnerünk

Beszéljünk az Ön előtt álló projektről

Intelligenssé szeretné tenni otthonát? Loxone partnerünkkel közösen segítünk intelligens otthon projektje megtervezésében és megvalósításában. Hogy otthona valóban intelligenssé váljon!

Közvetlen

Közvetlen

Minden kezdet nehéz – ezt mi is tudjuk. Ezért közvetlen támogatást nyújtunk Önnek projektje megvalósításához. Loxone partnerünkkel közösen megvalósítjuk az Ön projektjét, és intelligenssé varázsoljuk otthonát.

Megtervezésében

Ingyenes

Tegye intelligenssé otthonát ingyenes ajánlatunk segítségével: Projektcsapatunk támogatja Önt intelligens otthonának tervezésénél, és készséggel ad tanácsot a projekttel kapcsolatban felmerülő bármely kérdésben.

Tanácsadója

Személyes

Intelligens otthon projektjéhez személyes tanácsadót biztosítunk Önnek projektfejlesztő csapatunk tagjai közül. Beszélje meg projektje részleteit projekttanácsadóinkkal, és varázsolja intelligenssé otthonát!

Az Ön projektje

Adja meg kapcsolattartási adatait és egy rövid projektleírást. Tanácsadója rövid időn belül felkeresi Önt, és támogatást nyújt intelligens otthon projektje tervezésénél és beállításánál!

Please fill out the form in English!

 

Projektleírás

 

Telefon

Kérdést szeretne feltenni? Ragadja meg a telefont, és hívja támogatói csapatunkat. Készséggel állunk rendelkezésére munkaidőben, ha telefonon szeretne kérdést feltenni. 

Elérhetőség
H-Cs 8:00-12:00
és 13:00-17:00
P 8:00-13:00

A Kapcsolat oldalra

Kérdésfeltevés

Tegye fel kérdését írásban, új jegyrendszerünkön keresztül az ügyféltámogatási részlegnek, és használja ki a kínált előnyöket: A kérdések kezelése egyszerű, folyamatos tájékoztatást kap az állapotról, és minden kérdést azonnal láthat. Jelentkezzen be, ill. regisztráljon, majd tegye fel kérdését az ügyféltámogatási részlegnek. Nekünk számít az Ön célja!

Kérdés elküldése

Kérdése van?

Ne habozzon, forduljon Loxone szakértőinkhez! Használja az űrlapot, vagy írjon közvetlenül a tanácsadónknak.

Közvetlenül a megfelelő tanácsadóhoz

Iroda

Támogatás

Megbízások és megrendelések

Kereskedők és partnerség

Oktatás

+43 7287 7070 - 115

+43 7287 7070 - 111

+43 7287 7070 - 112

+43 7287 7070 - 113

+43 7287 7070 - 114

Artikel 06

Loxone oktatások

Jöjjön el oktatásunkra, és szerezzen jártasságot a Loxone rendszerekben alig pár óra alatt. Az oktatás során a Loxone intelligens otthon alapjaival ismerkedhet meg. A programozói oktatáson többek között az intelligens otthonokhoz készült, Loxone Config nevű konfigurációs szoftverünket mutatjuk be részletesen. Az oktatás során folyamatosan ültetjük át az elméletben megtanult anyagot a gyakorlatba.

Programozói oktatás

Online dokumentáció és mintafájlok

Használja az online dokumentációt kézikönyvként, amely részletes választ ad minden kérdésére. A Miniserver üzembe helyezésétől a kábelezéssel kapcsolatos tanácsokon át vizualizációig, a Loxone-nal kapcsolatos valamennyi témakört előkészítettük. Ezeket az információkat megtalálja angol nyelvű weboldalunkon.

dokumentáció      mintafájlok