Tuotteet

Loxone ohjelmistot

Katsaus Loxonen ohjelmistoratkaisuihin

Loxone Software

Loxone Config

Loxone Configilla vain mielikuvitus on rajana. Olipa kyseessä valaistus, verhot, lämmitys, musiikki tai hälytysjärjestelmä


Helppokäyttöisellä ohjelmistollamme voit konfiguroida koko älykotisi. Kaikki usein käytetyt ja tärkeät toiminnot on esisäädetty ja asetettavissa minuuteissa. Kokeile itse lataamalla ilmainen Loxone Config nyt (sisältää todella kätevän simulointitilan)!

Lataa ilmaiseksi!

Loxone Config
Loxone Apps

Apps

Jos ohjaat jotain Loxonella, voit ohjata sitä myös älypuhelimella tai tabletilla.

Valaistus, lämmitys, verhot, kaihtimet ja mikä tahansa, vain muutama hipaisu kosketusnäytöllä ja hallitset koko kotiasi – olitpa kotona tai tuhansien kilometrien päässä!

iPhone Android iPad

 

Web-käyttöliittymä

Kotisohvalla tai toimistossa, voit ohjata kotiasi etänä selaimella. Voit esimerkiksi laittaa lämmityksen päälle palatessasi lomalta, tai tarkastaa toimistostasi onko autotallin ovi lukossa. Voit hallita koko kotiasi selaimella.

Kokeile Loxonen web-käyttöliittymää itse selaimellasi (Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari, Internet Explorer tai Opera).

Testitunnukset:

URL:  http://testminiserver.loxone.com:7777/
Käyttäjänimi: web
Salasana: web

 

Webinterface
Loxone Project

Loxone Project

Loxone Projectilla voit helposti suunnitella Loxone-asennuksesi iPadilla huone huoneelta. Sovellus määrittää dynaamisesti tarvittavat komponentit projektiisi. Sovellus on täydellinen älykodin suunnitteluohjelma!

Loxone Project App Storessa