Vše, co byste měli vědět o Loxone Smart Home App 6.4


10 června, 2016 in Technologie

Držte si klobouky, dámy a pánové: dosud nejrychlejší Loxene App právě přistává. Loxone Smart Home 6.4 je rychlejší a efektivnější než kdy dřív. Ale nejen to, přináší také řadu nových vylepšení. Stahujte již dnes pro iOS i Android a dejte nám vědět, jak se vám líbí.

Rychlejší ovládání Chytrého domova

S touto aktualizací jsme se zaměřili především na optimalizaci rychlosti. Zlepšení pocítíte v mnoha oblastech od samotného připojení, přes navigaci mezi funkcemi po jejich odezvu. Kontrola vaší inteligentní domácnosti bude ještě komfortnější.

Rozšíření Režimu na zeď pro tablety

S příchodem Loxone App 6.0 přibyl velmi oblíbený Režim na zeď (více o něm zde). Ten jsme navrhli pro iPady a Android tablety a umožňuje vám praktické ovládání funkcí chytrého domu v místnosti, v níž zrovna jste. Spolu s hudbou, osvětlením, teplotou a stínicí technikou Režim na zeď nyní zahrnuje i ovládání alarmu či dokonce sauny. Stačí jeden dotyk a aktivujete alarm nebo necháte rozehřát saunu.Mód ovládání místností pro tablety

Nově podporuje Firefox i Edge (beta)

Webové rozhraní vám umožňuje kontrolovat váš sytém Loxone i na klasickém počítači bez nutnosti cokoli instalovat. S novou verzí jsme rozšířili seznam podporovaných prohlížečů. Takže pokud je váš oblíbenec Firefox od Mozilly nebo Edge od Microsoftu (zatím v testovacím režimu), skvěle pro vás.

Webové rozhraní pro Loxone Smart Home

Další vylepšení

Vyhledání Loxone Miniserveru v aplikaci Loxone

Vyhledávání Miniserveru
Miniserver v lokální síti najdete nyní rychlostí blesku.

Autorizace pro kamery Loxone

Ověřování pro kamery
Uživatelé Loxone Smart Home App pro Android nyní mohou také používat ověřování pro kamerový systém. Navíc jsme zlepšili odezvu při opouštění a znovuspouštění videa.

Stabilita Loxone app

Stabilnější…
S každou aktualizací reagujeme na vaše podněty a hledáme příležitosti k zlepšení celkového pocitu z používání a chodu aplikace.

Stahujte

Novou verzi Loxone Smart Home App můžete jako vždy stáhnout zdarma v Google PlayStoru či Apple AppStoru. Jako vždy se těšíme na vaši zpětnou vazbu, abychom mohli společně udělat naše domovy chytřejší a bydlení pohodlnější.

Google Play odkaz Apple AppStore odkaz

Chci být informován o novinkách