Loxone konzultační dny


28 dubna, 2016 in Zákulisí

Stavba domu nebo pořízení bytu je jednou ze zásadních věcí, které v životě člověk dělá. Je to velká radost, ale také starost s tím spojená. V rámci plánování musíte udělat tisíce rozhodnutí, které zásadně ovlivní bydlení ve Vaší nové domácnosti. Počet technologií, které v domácnostech jsou, závratnou rychlostí přibývá a náš úkol je Vám s nimi pomoci. Učiňte jedno z nejzásadnějších rozhodnutí včas a přemýšlejte o chytrém domě.

Co je to chytrý dům?

Velice rádi bychom se s Vámi podělili o naše zkušenosti s plánováním a instalací 40.000 chytrých domácností a pomohli Vám na cestě k Vašemu vysněnému domu či bytu. Z tohoto důvodu jsme pro Vás připravili konzultační dny, kde Vám ukážeme pravý chytrý dům a také Vám jej náležitě demonstrujeme na živé instalaci v našem 200 metrovém showroomu.

Konzultační dny jsou určeny pro všechny, kteří se chystají stavět dům, koupit nebo rekonstruovat byt. Dozvíte se řadu zajímavostí o tom, jak si zjednodušit život, zvýšit bezpečnost a dosáhnout úspor. To vše uslyšíte na vlastní uši, uvidíte na vlastní oči a zažijete na vlastní kůži. Připravili jsme pro Vás skutečný chytrý byt, ve kterém uvidíte běžný život v obývacím pokoji, koupelně, ložnici nebo třeba sauně.

Kdy a kde?

Přijeďte za námi 19.5. od 19:00 do Českých Budějovic a vykročte do nového života ve Vaší domácnosti tou pravou nohou.

Přihlásit se

Chci být informován o novinkách