Novinka: Bezdrátová hlavice Air pro precizní regulaci teploty v každé místnosti


30 září, 2015 in Technologie

Představte si, že přijdete domu po náročném dni v práci a v každé místnosti máte na stupeň přesnou teplotu, která Vám dokonale vyhovuje. V místnostech není zima ani nejsou přetopené. V koupelně 25°C, obývacím pokoji 21°C a v ložnici spánku příjemných 19°C. Nezáleží přitom vůbec na tom, jestli bydlíte v pronajatém bytě nebo jste pyšním majitelem (či majitelkou) rodinného domu. Na výhody chytrého domu od Loxone si nemusíte nechat zajít chuť, máme řešení i pro již hotové stavby.

Tento scénář se stává díky našemu novému produktu realitou pro všechny. Podzim je ideální čas povídat si o vytápění, protože zima klepe na dveře. Jsme rádi, že Vám naší novou bezdrátovou hlavici Air můžeme představit právě v tento čas. Topná sezóna je před námi!

loxone-stellantrieb-air-im-einsatz

Perfektní pro regulaci teploty v každé místnosti

Díky precizní regulaci pokojové teploty v každé místnosti zvlášť nebudete mít jen skvělou tepelnou pohodu, ale také se uleví Vaší peněžence.
Přidání bezdrátových hlavic do chytrého domu od Loxone je opravdu snadné a bez zbytečné námahy s kabeláží. Užijte si maximálního komfortu, pohodlí a přemýšlejte, co budete dělat s ušetřeným časem a penězi.

Malé rozměry, ale hodně techniky

Na naše vývojáře se můžete spolehnout. Opět se jim povedlo vměstnat do miniaturních rozměrů skutečně mnoho technologií! Nejdůležitějším prvkem bezdrátové hlavice je vysoce kvalitní krokový motorek. Ten se stará o úsporný a velice tichý chod. Výdrž baterie je až 2 roky! Alternativně lze bezdrátovou hlavici napájet i 24V napájením.

Navíc hlavice disponuje také teplotním senzorem a v neposlední řadě také tlačítkem, které můžete použít k libovolné funkci.

loxone-stellantrieb-air-im-einsatz

Shrnutí všech výhod bezdrátové hlavice Air

  • Perfektně se hodí pro regulaci pokojové teploty v každé místnosti
  • Napájení pomocí baterií nebo 24V
  • Dlouhá životnost baterie (až 2 roky)
  • Tichý provoz díky kvalitními krokovému motorku
  • Integrovaný teplotní senzor
  • Integrované tlačítko pro libovolnou funkci
  • Kompatibilní se běžným šroubením (adaptér VA80 v balení)

CZ webshopSK webshop

Chcete nainstalovat bezdrátové hlavice do Vašeho domu či bytu? Výborně! Kontaktujte přímo naše Loxone partnery, kteří Vám rádi pomohou.

 

Chci být informován o novinkách